Γιατί η Κάιλι γλύφει μία... μπυροκοιλιά;

22.06.2012
H 44χρονη σταρ αλλάζει τον τρόπο που τρως ντορίτος αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερο αν τα τα πατατάκια γλυστρούσαν ανάμεσα σε κάποιους από τους πιο διάσημους κοιλιακούς της τηλεοπτικής. σόουμπιζ.

Και να μην βλέπεις το βρυκολακίστικο True Blood, σίγουρα έχεις δει φωτογραφίες του περιβόητου λυκανθρώπου Alcide της τηλεοπτικής σειράς με τους κοιλιακούς του να είναι σε κοινή θέα και δε θέλεις φυσικά να βάλει μπλούζα ποτέ. Ο ωραίος της ημέρας, Τζο Μανγκανιελο (Joe Manganiello) εμφανίστηκε στην εκπομπή The Soup λίγο διαφορετικός απ' ότι συνήθως με το six pack του να έχει δώσει τη θέση του σε μία ψεύτικη μπυροκοιλιά και προκάλεσε την Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) να.. φάει ντορίτος από πάνω της χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια της.

Η μικροσκοπική ποπάδικη τραγουδίστρια που μάλλον δεν φανταζόταν ότι για να προωθήσει το καινούριο της κομμάτι Timebomb θα έπρεπε να περάσει τέτοιες δοκιμασίες, το διασκέδασε όσο δεν πάει και κράτησε εννοείται τους θεατές κολλημένους στην οθόνη. Όταν ρώτησαν τον 35χρονο ηθοποιό πού εξαφανίστηκαν οι εκνευριστικά τέλεια γραμμωμένοι μυς τους, απάντησε "Το six pack είναι εδώ" δείχνοντας την εξάδα με τις μπύρες που είχε από πίσω του.

Αν δεν το χεις κάνει τόσο καιρό, σημείωσε πως ο Μανγκανιέλο θα είναι ένας από τους στρίπερ-βασανιστήριο της ταινίας Magic Mike-ναι φοράει κι εκείνος στρινγκ- που θα ταράξει τον ύπνο πολλών γυναικών και θα έχουν μεγάλες προσδοκίες την επόμενη φορά που θα επισκεφτούν κάποιο στριπτιτζάδικο.

K.Π