Οι Karmin έγιναν πλατινένιοι!

22.06.2012
Οι breakthrough stars του 2012, το duo των Karmin γιορτάζουν τις πλατινένιες πωλήσεις, το #1 Billboard Dance Club status και το Top 10 στο Top 40 Radio για το κολλητικό hit “Brokenhearted”, το πρώτο single του debut album τους, Hello.

Μετά την τιμή που είχαν να τραγουδήσουν για πρώτη φορά το “Brokenhearted” στην εκπομπή Saturday Night Live λίγους μήνες πριν, το duo αμέσως έγινε παγκόσμιο trending topic στο Twitter. Εμφανίστηκαν επίσης στα The Tonight Show With Jay Leno, The Ellen DeGeneres Show, Good Morning America και Chelsea Lately.

Και τα καλά νέα συνεχίζονται: Οι Karmin έχουν δύο υποψηφιότητες “Breakout Group” και “Web Star” στα φετινά 2012 Teen Choice Awards τα οποία θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Ιουλίου. Ο Nick και η Amy είναι επίσης υποψήφιοι για “Best Web-Born Artist” στα πολύ σημαντικά O Music Award (Online Music Award) του MTV, VH1, CMT. Το πρωτοποριακό και βραβευμένο με Webby event γιορτάζει και τιμά τους καλλιτέχνες που επηρεάζουν την ψηφιακή μουσική κουλτούρα. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 27 Ιουνίου με το πρώτο 24ωρο live stream και οι fans μπορούν να ψηφίσουν τους Karmin εδώ :

http://www.omusicawards.com/vote/best-web-born-artist

Το duo αναμένεται να περιοδεύσει αυτό το καλοκαίρι στην Αμερική μαζί με τον Flo Rida, τον Cee-Lo Green και τον Kirko Bangz στα πλαίσια της “R You On The List” tour, ενώ θα εμφανιστούν ως headliners σε κολεγιακά gigs στις ΗΠΑ. Οι Karmin έχουν τραγουδήσει στα Gay Pride festivals που πραγματοποιήθηκαν σε LA, Kansas City, Chicago και Palm Springs ενώ το Pride festival του San Francisco είναι αυτή την Κυριακή και αναμένεται να παίξουν μπροστά σε 100 χιλιάδες fans.

Το “Brokenhearted” έφτασε μέχρι το #1 του Heatseekers Chart του Billboard, στο Top 20 του Pop, Digital and Dance/Club Play charts και έχουν σκαρφαλώσει στο Top ten του Top 40 Radio. Οι Karmin έγιναν internet φαινόμενο την περασμένη χρονιά μετά την διασκευή που έκαναν στο “Look At Me Now” του Chris Brown και την ανέβασαν στο YouTube. Το clip αμέσως έγινε viral και ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα videos του YouTube το 2011. Εχουν κυκλοφορήσει το debut album τους Hello και έχουν συνολικά μισό εκατομμύρια views των video τους.