Οι σωματοφύλακες του Τζέι Ζ έσωσαν τη Τζέσι Τζέι!

25.06.2012
Οι περιπέτειες της 24χρονης περφόρμερ στη συναυλία των γνωστών ράπερ και στο Ikea...

Είναι απ’ αυτές τις στιγμές που θες ν’ ανοίξει η γη να σε καταπιεί ειδικά αν είσαι και διάσημος και θα το συζητάει περισσότερος κόσμος . Η Τζέσι Τζέι (Jessie J) πήγε με μία φίλη της και τον Wil.i.am των Black Eyed Peas στη συναυλία των Κάνιε Γουέστ (Kanye West) και Τζέι Ζ (Jay Z) στο Λονδίνο και όταν έφτασε η στιγμή να βολτάρουν προς τα παρασκήνια, τους τα χάλασε μία καταραμένη πόρτα.

"Πήγαμε στην τουαλέτα, η φίλη μου κλείδωσε την πόρτα και κάποια στιγμή μου λέει πως νομίζει ότι έσπασε την πόρτα. Ο Κάνιε και ο Τζέι Ζ ήταν στη σκηνή για ένα ακόμα τραγούδι και μείναμε μέσα εκεί για 15 λεπτά ώσπου ήρθαν οι σωματοφύλακες τους και ξήλωσαν στην κυριολεξία ολόκληρη την πόρτα" είπε η 24χρονη τραγουδίστρια στην εφημερίδα The Sun για τη μικρή περιπέτεια της που την έκανε να ντραπείο πάρα πολύ.

Για το υστερόγραφο, γενικά είναι γνωστό ότι η Τζέσι δεν έχει το σταριλίκι στο αίμα της και είναι πάντα προσιτή σε όποιον της μιλήσει στο δρόμο οπότε πριν λίγες μέρες που πήγε στο Ikea για να ψωνίσει έπιπλα και… κεφτεδάκια, τη σταμάτησαν μία παρέα κοριτσιών και τη ρωτούσαν τι κάνει εκεί. Εκείνη τους απάντησε πως αγόρασε 500 κουτιά για παπούτσια και ότι όλοι χρειάζονται μία δόση Ikea στη ζωή τους αλλά και τα κεφτεδάκια τους.

Κ.Π