Oι Spice Girls ανεβάζουν μιούζικαλ!

27.06.2012
Και οι πέντε Spice Girls ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες του επερχόμενου μιούζικαλ-αφιερώματος στο γκρουπ.

Το θρυλικό συγκρότημα της δεκαετίας του 90 εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο St Pancras Renaissance του Λονδίνου όπου και είχαν γυρίσει το φημισμένο κλιπ για το πρώτο τους single Wannabe το 1996.

Το γκρουπ χώρισε πριν πάνω από 10 χρόνια και ενώθηκε ξανά για λίγο το 2008 για την περιοδεία Return of the Spice Girls, αλλα χθες η Μέλανι, η Εμα, η Βικτώρια, η Τζέρι και η Μέλανι Μπι ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του πολυαναμενόμενου Viva Forever! The Musical.

"Είναι καλύτερο από ότι είχαμε φανταστεί" δήλωσε η Μέλανι, ενώ η Βικτώρια πρόσθεσε ότι το show θα "εισάγει μία ολόκληρη νέα γενιά στο Girl Power".

Γραμμένο από τη Τζένιφερ Σόντερς (Jennifer Saunders) και την παραγωγό του Mamma Mia!, Τζούντι Κρέιμερ ( Judy Craymer), το μιούζικαλ βασίζεται στα κομμάτια του γκρουπ, ενώ η ιστορία του μιλάει για ένα όμορφο ταλαντουχο κορίτσι και τις φίλες της που μπλέκουν στα γρανάζια της τηλεόρασης και της σόουμπιζ και οδηγούνται στα φώτα και τη δόξα, με φανερές επιπτώσεις στη σχέση της πρωταγωνίστριας με τη μητέρα και τις φίλες της.

Τα κορίτσια δήλωσαν ιδιαίτερα συγκινημένα, όταν άκουγαν και πάλι όλες μαζί, τα κομμάτια που τις οδήγησαν στις κορυφές των charts των ευρωπαϊκών χωρών.

Ε.Σ.