Ο Τζέι Ζι και ο Κάνιε Γουέστ νικητές στα BET Awards

02.07.2012
Η συνεργασία τους στο Watch The Throne φαίνεται ότι καρποφόρησε και με το παραπάνω, αφού έφερε πολλές επιτυχίες, μία επιτυχημένη περιοδεία και επιπλέον βραβεύτηκε ως το καλύτερο ντουέτο!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) ηταν στον πλευρό του Kάνιε Γουέστ (Kanye West) όταν ανακοινώθηκε ότι ήταν νικητής, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις.

“Είμαι κακός στο να χάνω, είμαι κακός στο να κερδίζω” είπεμ στο κοινό του Λος Αντζελες. “Πάντα λέω τα λάθος πράγματα και εύχομαι να ήταν εδώ ο Τζέι Ζι (Jay-Z) να πει κάτι σωστό εκ μέρους μου”.

Και με το που ξεστόμισε το όνομα του, ο ίδιος ο Τζέι Ζι έτρεξε πάνω στη σκηνή, αγκάλιασε σφιχτά τον φίλο του και συνέχισε με τον ευχαριστήριο λόγο του.

“Ευχαριστούμε. Δουλέψαμε πολυ σκληρά γι αυτό το άλμπουμ. Δε βασιστήκαμε στα ονόματά μας. Εκτιμούμε κι ευχαριστούμε όλους όσοι συνεργάστηκαν, όσους μας βοήθησαν στην περιοδεια, από εδω μέχρι την Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο.”.

Η Μπιγιονσέ (Beyoncé) ήταν επίσης εκεί να πάρει το δικό της βραβείο, για την κατηγορία Best Female R&B Artist το οποίο αφιέρωσε στη Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston).

Τραγούδησαν ζωντανά, ο Κρις Μπράουν (Chris Brown), η Νίκι Μινάζ(Nicki Minaj) και ο Άσερ (Usher), ενώ οικοδεσπότης της βραδυάς ήταν ο Σάμιουελ Τζάκσον (Samuel L. Jackson).

Οι νικητές των 2012 BET Awards αναλυτικά:
Best Group – The Throne (Kanye West & Jay-Z)
Best Actor – Kevin Hart
Best New Artist – Big Sean
Best Male R&B Artist – Chris Brown
Best Female R&B Artist – Beyoncé Knowles
Best Collaboration – Wale ft. Miguel
Best Gospel Artist – Yolanda Adams
Sportsman of the Year – Kevin Durant
Sportswoman of the Year – Serena Williams
Best Female Hip Hop Artist – Nicki Minaj
Lifetime Achievement Award – Maze featuring Frankie Beverly
Video of the Year - Otis by Kanye West & Jay-Z
Centric Award - Common 

Ε.Σ.