Κάιλι: "Η Μαντόνα είναι πιο ταλαντούχα από τη Λέιντι Γκάγκα"

02.07.2012
Η 44χρονη ποπ ντίβα ψήφισε υπέρ της κυρίας Τσικόνε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί με την 25χρονη Mother Monster...

Ο παλιός είναι αλλιώς. Αν κρίνουμε από τις δηλώσεις της Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue), υπάρχει μία αλληλεγγύη μεταξύ των ποπ σταρ προηγούμενων γενεών και οι σύγχρονες ανταγωνίστριες τρώνε λίγο τη σκόνη τους. Η 44χρονη τραγουδίστρια που πρόσφατα εμφανίστηκε στο The Soup για να προωθήσει το καινούιρο της σινγκλ Timebomb γλύφοντας τη…μπυροκοιλιά του Τζο Μανγκανιελο (Joe Manganiello), σε συνέντευξη της στο σόου Watch what Happens Live υποστήριξε τη Μαντόνα(Madonna) στην άτυπη κόντρα της με τη Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga).

"Πάτε κατευθείαν για σφαγή! Θα πάω με το μέρος της Μαντόνα γιατί μπορεί ακόμα και εκτίθεται εκεί έξω και κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Είναι πιο ταλαντούχα από τη Λέιντι Γκάγκα". Δήλωσε η μικροσκοπική περφόρμερ από την Αυστραλία ρίχνοντας βόμβες στο στρατόπεδο των little monsters.

Επίσης στην ίδια εκπομπή ανέφεραν και το περιστατικό που είχε γίνει με το χιτ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) Toxic το οποίο το είχε προτείνει πρώτα σ εκείνη και αρνήθηκε ενώ το αντίθετο είχε γίνει με τη δική της επιτυχία Can’t get you of my head που αρχικά το είχαν στείλει στην Σόφι Έλις Μπέξτορ (Sophie Ellis Bextor). "Δεν ξέρω γιατί απέρριψα το Toxic… Από ηλιθιότητα; Η Μπρίτνει πάντως έκανε φανταστική δουλειά και μπορεί να μην είχε συμβεί το ίδιο με μένα" ανέφερε η Κάιλι που έχει επιστρέψει απίστευτα ανανεωμένη.

Κ.Π