Ο Ρόμπι Γουίλιαμς "κρέμασε" τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

02.07.2012
Ο 38χρονος τραγουδιστής αποφάσισε τελευταία στιγμή να μην τραγουδήσει στο φινάλε των Ολυμπιακών Αγώνων προκαλώντας πανικό στην παραγωγή λέγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης.

Οι διοργανωτές των σόου που θα σημάνουν την Έναρξη και τη Λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου δεν περνάνε τις καλύτερες μέρες τους αφού χάλασε το συναυλιακό πρόγραμμα τους μετά την ακύρωση του μεγαλύτερου ονόματος των ζωντανών εμφανίσεων της τελευταίας μέρας των Αγώνων.

Σύμφωνα με τη Daily Mirror, ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) αποχώρησε τελευταία στιγμή από το line up της συναυλίας στην Τελετή Λήξης στις 12 Αυγούστου των Ολυμπιακών όπου θα εμφανιστούν οι The Who, Take That, George Michael και είχε προγραμματιστεί να τραγουδήσει τη διασκευή του στο Life on Mars του Ντέβιντ Μπάουι (David Bowie), δικά τους τραγούδια και θα συμμετείχε στους Take That σε κάποια κομμάτια.

Ο λόγος που ακύρωσε τη συμμετοχή του είναι επειδή η γυναίκα του Αίντα Φιλντ (Ayda Field) θα γεννήσει το διάστημα κοντά σ’ εκείνη την ημερομηνία κι εξόργισε όλους τους υπευθύνους της παραγωγής. “Ενώ είχαν προχωρήσει οι πρόβες ,ανακοίνωσε ότι δε θα είναι διαθέσιμος για το Live . Αυτό σημαίνει ότι οι διοργανωτές θα πρέπει ν αλλάξουν όλο το πρόγραμμα γιατί ο Ρόμπι είναι ένας μεγάλος περφόρμερ και τους είχαν δώσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στο φινάλε.

Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με την απόφαση του. Είναι μία μεγάλη στιγμή για τη βρετανική μουσική και πίστευαν ότι είχαν το τέλειο line up. Προφανώς ο Ρόμπι έπρεπε να βάλει τις οικογενειακές του υποχρεώσεις ως πρώτη προτεραιότητα και είναι μεγάλη ντροπή που δεν το είχε σκεφτεί πιο νωρίς" είπε κάποιος από την παραγωγή στην εφημερίδα και είναι άγνωστο ακόμα ποιος θα πάρει τη θέση του Γουίλιαμς.

Κ.Π