Κυκλοφορεί σε λίγες μέρες το soundtrack του Sparkle

03.07.2012
Το track listing για το πολύ αναμενόμενο Sparkle: The Original Motion Picture Soundtrack, ανακοινώθηκε σήμερα. Το soundtrack θα είναι διαθέσιμο στις 30 Ιουλίου από την RCA Records.

Το soundtrack περιλαμβάνει 11 τραγούδια ανάμεσά τους τις τελευταίες ηχογραφήσεις της Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) καθώς επίσης tracks από pop superstars όπως Τζόρντιν Σπαρκς (Jordin Sparks) και CeeLo Green.

Μερικοί τίτλοι τραγουδιών είναι τα “I’m A Man”, “Hooked On Your Love”, “Look Into Your Heart” και πολλά ακόμα. Το “Celebrate”, είναι το πρώτο single και είναι ένα fun, up-tempo, feel good track στο οποίο έχει κάνει παραγωγή ο R.Kelly και το τραγουδάνε η Σπαρκς με την Χιούστον. Το βίντεο του “Celebrate” έκανε πρεμιέρα στο BET και το VEVO την προηγούμενη εβδομάδα. Το δεύτερο single του soundtrack είναι το “His Eye Is On The Sparrow”, το οποίο είναι ένα soul anthem από την Γουίτνεϊ Χιούστον.

To Sparkle, είναι το remake της κλασσικής ταινίας του 1976 και πρωταγωνιστεί η pop superstar Τζόρντιν Σπαρκς και είναι η τελευταία εμφάνιση της Γουίτνεϊ Χιούστον. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Σαλίμ Ακίλ (Salim Akil) (Jumping The Broom, Soul Food). Η Sony Pictures θα κυκλοφορήσει την ταινία Sparkle στα cinema στα τέλη του καλοκαιριού.

Sparkle: Track listing:

1. I’m A Man – CeeLo Green

2. Yes I Do – Carmen Ejogo

3. Running – Goapele

4. Jump – Carmen Ejogo, Tika Sumpter & Jordin Sparks

5. Hooked – On Your Love Carmen Ejogo, Tika Sumpter & Jordin Sparks

6. Something He Can Feel – Carmen Ejogo, Tika Sumpter & Jordin Sparks

7. His Eye Is On The Sparrow – Whitney Houston

8. Look Into Your Heart – Jordin Sparks

9. One Wing – Jordin Sparks

10. Love Will – Jordin Sparks

11. Celebrate – Whitney Houston & Jordin Sparks