Απαράδεκτη η Νίκι Μινάζ στα παρασκήνια του T in the Park

09.07.2012
Η 29χρονη περφόρμερ άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις με τη συμπεριφορά της στα backstage της τελευταίας της ζωντανής εμφάνισης.

Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) μετά τη συμπεριφορά της στα παρασκήνια του φεστιβάλ T in the Park δεν θα δεχθεί και τόσα friend requests όσο νόμιζε αφού όλοι απογοητεύτηκαν μαζί της και είπαν τα χειρότερα. Η 29χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε στο σκοτσέζικο φεστιβάλ το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη και φέρθηκε σε όλους όπως και στο κοινό το οποίο το έστησε 55 λεπτά σαν τη χειρότερη ντίβα με αποτέλεσμα να γραφτούν σε twitter και facebook πολλά αρνητικά σχόλια για εκείνη και την ομάδα της.

"Υποθέτω ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν μ*****ς στο συνεργείο σου γιατί τους πληρώνεις. Αλλά γιατί και στους υπόλοπους γύρω σου; Να μη μιλήσω για τον κόσμο στο κοινο. Για να είμαι ξεκάθαρος: Η Νίκι Μινάζ φέρθηκε σαν μία εντελώς εγωκεντρική μ*********η σε όλο το σκληρά εργαζόμενο συνεργείο του φεστιβάλ στα παρασκήνια. Άντε γ*******." έγραψε ο Φρανκ Τέρνερ (Frank Turner), frontman της μπάντας Million Dead.

Επίσης πρόσθεσε -με πολλούς να συμφωνούν μαζί του- ότι δεν υπήρχε κανένας σεβασμός από τη μεριά της Μινάζ απέναντι στους συναδέλφους και στους τεχνικούς κι ένας σωματοφύλακας της έριξε κάποιον της παραγωγής στις λάσπες για να περάσει η ποπ σταρ. Όχι ότι θα επηρεάσει και πολλούς αλλά η Μινάζ ετοιμάζει περιοεδεία στην Αγγλία και δε θέλαμε να βρεθούμε backstage μαζί της.

K.Π