Κατσούφης ξυπνάει ο Ενρίκε Ιγκλέσιας

02.08.2012
Ο Ισπανός τραγουδιστής ξυπνάει κακόκεφος και το καλύτερο κομμάτι που μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση είναι το τραγούδι του I Like It!

O Ενρίκε Ιγκλέσιας (Enrique Iglesias) δεν έχει καθόλου καλή διάθεση τα πρωινά, γι αυτό βάζει μουσική για να νιώσει καλύτερα!

Ο Ισπανός τραγουδιστής ξυπνάει κακόκεφος και το καλύτερο κομμάτι που μπορεί να του φτιάξει τη διάθεση είναι το τραγούδι του I Like It, με τη συμμετοχή του Pitbull. Πάλεψε πολύ για την κυκλοφορία αυτού του κομματιού και σημαινει πολλά για αυτόν, παραδέχεται ο ίδιος.

“Για το I Like It, πέρασα πάρα πολλά. Είπα αρχικά στην εταιρεία μου αυτο είναι το κομμάτι μου και εκείνοι μου είπαν 'είσαι τρελλός, δε θα πετύχει ποτέ'. Το είχαν σε ένα ράφι τρία χρόνια και εξαιτίας αυτής της διαφωνίας άλλαξα και εταιρεία.... Οταν ξυπνάω, δεν έχω συχνά καλή διάθεση. Αυτό μου δίνει την ενέργεια που χρειάζομαι. Μου λέει ότι το προαίσθημά μου είναι σωστό" εξηγησε στην Chicago Sun-Times.

Αυτό τον καιρό ο Ενρίκε περιοδεύει με την Τζένιφερ Λόπεζ και μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια, ενώ λέει ότι ποτέ δε θα έπαιρνε τη θέση της στο American Idol από τη στιγμή που εκείνη παράτησε την καρέκλα της στο πάνελ, για να είναι συνεπής στην περιοδεια τους.

Ε.Σ.