Ο Κάσπερ απάτησε τη Λόπεζ;

02.08.2012
Ο 25χρονος χορογράφος μαυρίζει τα ροζ σύννεφα της σχέσης του με την Τζένιφερ...

Το toyboy της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) εθεάθη να κάνει κάτι ύποπτες επισκέψεις τις τελευταίες μέρες και οι αυτόπτες μάρτυρες στον τόπο του υποτιθέμενου εγκλήματος έχουν δώσει αφορμή για διάφορα σενάρια περί «κεράτου». Ο Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) είναι οικείο πρόσωπο πλέον στο κτίριο του Hell’s Kitchen στην 8th Avenue όπου στεγάζεται ένα γνωστό κέντρο μασάζ κι έχει γίνει συχνός πελάτης.

Σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, η αιτία που «υποφέρει» είναι η Κορεάτισα μασέζ Μπίμπι (Bibi) η οποία τον περιποιείται κάθε φορά και δήλωσε πως τον συμπαθεί και της αρέσει το γυμνασμένο σώμα του ενώ ένας υπάλληλος του γκεί μαγαζιού από κάτω έκανε χειρότερα τα πράγματα για τον 25χρονο χορευτή, λέγοντας πως επισκέπτεται τη Μπίμπι τουλάχιστον δύο φορές το μήνα. Επιπλέον βρισκόταν εκεί μία μέρα πριν τα γενέθλια της Λόπεζ και την τελευταία φορά έκατσε μόνο δέκα λεπτά.

Ο Κάσπερ αρνήθηκε όλες τις φήμες που και είπε πως ο λόγος που πηγαίνει σ’ αυτή την περιοχή ήταν για να κάνει το τατουάζ «Hard Love» κι όχι για μασάζ. Το πρόβλημα είναι πως τον ισχυρισμό του τον διέψευσε ένας παπαράτσι ο οποίος τον είχε φωτογραφήσει τον Μάιο με το συγκεκριμένο τατουάζ και υποστηρίζει πως η δικαιολογία του είναι ψευδής. Αλήθεια ή όχι έχουν γίνει πολύ της μόδας οι απιστίες στις διάσημες κλίκες καλοκαιριάτικα.

K.Π