Ακατάλληλη Πέρι λόγω... φαλλικών συμβόλων!

02.08.2012
Η 27χρονη τραγουδίστρια κατηγορείται για την ιδιαίτερη συμπάθεια που έχουν τα βίντεο κλιπ της στους φαλλούς....

Απαγόρευσαν την προβολή ενός διαφημιστικού σποτ που συμμετείχε μαζί με άλλους διάσημους της σόουμπιζ, αναστάτωσε την Ινδία όταν τραγούδησε σ’ έναν αγώνα κρίκετ και την κατηγόρησαν ότι ήταν τόσο προκλητική που αποσυντόνισε τους μαθητές με αποτέλεσμα να κινηθούν νομικά εναντίον της και τώρα δέχτηκε επίθεση με φροϋδικές θεωρίες.

Το κακό θα τριτώσει για την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) η οποία σίγουρα έχει υπάρξει και καλύτερα και οι δικηγόροι της το τελευταίο διάστημα είναι συνέχεια σ’ ετοιμότητα. Η Αυστριαλιανή stand up κωμικός Σάρα Κένταλ (Sarah Kendall) δήλωσε πως τα βίντεο κλιπ της 27χρονης τραγουδίστριας είναι γεμάτα υπονοούμενα που σχετίζονται με τον φαλλό και πως δεν είναι τρόπος για να διεκδικήσεις ίσα δικαιώματα με το ανδρικό φύλο το να επιδεικνύεσαι συνεχώς.

«Υπάρχει μια ολόκληρη γενιά γυναικών που δεν τους ενδιαφέρει ο φεμινισμός. Τα μικρά κορίτσια έχουν πάθει εμμονή με την Κέιτι Πέρι αλλά τα βίντεο της είναι γεμάτα φαλλικά σύμβολα όπως μεγάλα γλειφιτζούρια, υγρά να πετάγονται από σωλήνες κ.ά » είπε η Κένταλ στο περιοδικό Stylish και από δω και πέρα θα βάζουμε στο ντιβάνι κάθε βίντεο της Πέρι που κυκλοφορεί..

Κ.Π