Το "Gossamer" των Passion Pit κυκλοφόρησε

02.08.2012
Oι Passion Pit πραγματοποίησαν εντυπωσιακή επιστροφή με το ολοκαίνουριο album τους Gossamer το οποίο έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές.

Το album καρφώθηκε στο #4 του Billboard Top 200 Albums chart με πάνω από 37.000 πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το εντυπωσιακό τραγούδι με επιρροές από R&B, το “Constant Conversations” ξεχωρίζει στο Gossamer.

Με σκοτεινούς στίχους και ξεχωριστό tempo, το track δείχνει τo μοναδικό ταλέντο του Angelakos. Για το μουσικό video, οι Passion Pit συνεργάστηκαν με το Pitchfork.tv και τον σκηνοθέτη Dori Oskowitz και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Στο clip συμμετέχει ο Angelakos και ο ηθοποιός/ σκηνοθέτης Peter Bogdonavich.

Οι Passion Pit θα επιστρέψουν στην σκηνή αυτό το Σαββατοκύριακο με την εμφάνισή τους στο Lollapalooza festival στο Σικάγο. Η μπάντα θα συνοδεύεται από ένα νέο line-up το οποίο θα παίξει αρκετά τραγούδια από τα Gossamer, Manners και Chunk of Change. Η παγκόσμια περιοδεία των Passion Pit συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2012.
Για όλες τα νέα επισκεφθείτε το www.passionpitmusic.com