Τιμητική πλακέτα στους One Direction

02.08.2012
Οι One Direction έφτασαν τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Οι One Direction ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο μεταξύ των οποίων είναι 8 εκατομμύρια singles, 3 εκατομμύρια albums και ένα εκατομμύριο DVDs. Για να γιορτάσουν αυτή την τεράστια επιτυχία στην μπάντα δόθηκε μια ειδική πλακέτα χθες το βράδυ από την Syco και την Sony Music.

Το ντεμπούτο άλμπουμ των One Direction “Up All Night” έχει πουλήσει πάνω από 3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και έχει φτάσει στο #1 σε 16 διαφορετικές χώρες, ανάμεσά τους και η Αμερική όπου έγιναν το πρώτο συγκρότημα από την Μεγάλη Βρετανία στην ιστορία που καρφώθηκε στο No.1 του US Billboard Chart. Το album είναι αυτή τη στιγμή το δημοφιλέστερο debut album σε πωλήσεις για το 2012 στην Αμερική.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες το “Up All Night” έχει γίνει πλατινένιο με πωλήσεις πάνω από 1 εκατομμύριο ενώ το “What Makes You Beautiful” έχει ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια αντίτυπα στην Αμερική και τα 5 εκατομμύρια παγκοσμίως. Το live DVD τους έχει γίνει επίσης 3 φορές πλατινένιο στην Αμερική. Στην Αγγλία το “Up All Night” έχει γίνει διπλά πλατινένιο, ενώ το DVD τους είναι το πρώτο σε πωλήσεις DVD μέσα στη χρονιά.

Ο Liam από την μπάντα δήλωσε: «Είμαστε προφανώς εκστασιασμένοι και απίστευτα χαρούμενοι με το βραβείο μας σήμερα. Είχαμε μια υπέροχη ομάδα από ανθρώπους γύρω μας, οι οποίοι μας βοήθησαν να επιτευχθούν αυτά και πάνω από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους fans μας. Οφείλουμε όλη την επιτυχία μας σε αυτούς».

Η μπάντα θα εμφανιστεί στα MTV Video Music Awards στις 6 Σεπτεμβρίου και είναι υποψήφιοι για δύο βραβεία, Best Pop Act και Best Pop Video. Θα πραγματοποιήσουν μια ειδική συναυλία στην Madison Square Garden της Νέας Υόρκης στις 3 Δεκεμβρίου πριν ξεκινήσουν την sold out παγκόσμια περιοδεία τους το 2013. Οι One Direction πρόσφατα κέρδισαν τρία βραβεία στα 2012 Teen Choice Awards, τα Choice Music Breakout Group, Choice Music Star Group και Choice Summer Song για το ‘What Makes You Beautiful’.

Οι One Direction μόλις γιόρτασαν την δεύτερή τους επέτειο, από την στιγμή που βρέθηκαν μαζί στο boot camp του Βρετανικού X Factor.

Η μπάντα αυτή την περίοδο γράφει και ηχογραφεί το επόμενο δεύτερο τους album.