Νέο reality με σταρ τη Λατόγια Τζάκσον

02.08.2012
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2013 και θα έχει τίτλο Life With La Toya

Η Λατόγια Τζάκσον (La Toya Jackson) θα εμφανιστεί σε νέο reality τηλεοπτικό show. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το 2013 και θα έχει τίτλο Life With La Toya. Θα επικεντρώνεται φυσικά στη ζωή της σταρ αλλά θα κάνει και αφιερώματα στην διάσημη οικογένεια της... Θα προβάλλεται από το δίκτυο OWN, της Οπρα Γουϊνφρεϊ (Oprah Winfrey) και η Λατόγια θα υπογράφει και την παραγωγή.

"Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα δουλέψω με αυτό το θρύλο που λέγεται Oprah Winfrey και που θα γίνω μέλος της οικογένειας του OWN " δήλωσε η Λατόγια στο Variety.com. "Αυτή θα είναι μία απο τις εξαιρετικότερες εμπειρίες της ζωής μου".

Στην εκπομπή θα αποκαλυφθούν οι απαιτήσεις της οικογένειας και τα μέλη θα μιλήσουν και για τις μεταξύ τους σχέσεις. Επιπλέον θα υπάρχουν αφιερώματα για τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Αυτή δεν ειναι η πρώτη φορά που η Λατόγια ασχολείται με reality TV. Το 2009 είχε πάρει μέρος στο βρετανικό Celebrity Big Brother, ακολουθώντας τα βήματα του αδελφού της Ζερμαίν που είχε κάνει το ίδιο το 2007.

Ε.Σ.