Ο νέος έρωτας της Κείτι Πέρι

03.08.2012
Εκείνος έχει βγει κατά καιρούς με τη Τζένιφερ Ανιστον, την Τέιλορ Σουίφτ και την Τζέσικα Σίμπσον. Εκείνη δεν ξέρουμε ακριβώς τι κάνει, αλλά αυτές τις μέρες φαίνεται να βγαίνει μαζι του και όχι με τον κιθαρίστα των Florence and the Machine!

O Τζον Μάγιερ (John Mayer) και η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) φωτογραφήθηκαν παρέα από παπαράτσι και έδωσαν την εντύπωση ότι είναι μαζί. Οι δυο τους δείπνησαν στο Λος Αντζελες και συνέχισαν τη νύχτα τους στο ξενοδοχείο Chateau Marmont Hotel.

Οι φωτογραφίες τους ήρθαν λίγο μετά τις πρώτες φήμες, ένα μήνα πριν, που τους θέλουν να βγαίνουν... αρχικά είχαν φωτογραφηθεί να τρώνε μαζί σε πιτσαρία, ενώ στις 19 Ιουλίου βρέθηκαν παρέα σε ένα πάρτυ στο Soho House, όπου η νεαρή σταρ ήταν σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες 'κατά πάνω του'.

Το περιοδικό Us Weekly γράφει ότι το ζευγάρι ήταν διαχυτικό, κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου και αγκαλιάζονταν με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι φήμες τους θέλουν μαζί, καθώς το 2009 λεγόταν ότι η Κέιτι το είχε κάνει προσωπική αποστολή της να έρθει κοντά στον τραγουδιστή των Gravity.

Ε.Σ.