Η Κέιτι Πέρι ζευγάρι με τον πρώην της Άνιστον;

03.08.2012
Η 27χρονη περφόρμερ σύμφωνα με τις φήμες και τις φωτογραφίες, είναι με καινούριο συνοδό.

Ο Τζον Μάγιερ (John Mayer) έχει ένα ανεξήγητο σουξέ στις γυναίκες της σόουμπιζ με ιδιαίτερη συμπάθεια στις τραγουδίστριες και στις ηθοποιούς αφού έχει κάνει πέρασμα από τα κρεβάτια των Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), Τζέσικα Σίμπσον (Jessica Simpson), επιβεβαιώνοντας το άτυπο ρητό ότι οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές. Χωρίς να είναι ο κλασσικός ωραίος ή έστω ο γοητευτικός τύπος που είναι σίγουρα στις γυναικείες λίστες. Κάτι άλλο συμβαίνει τελικά.

Αυτή τη φορά στην αγκαλιά του έχει μια μελαχρινή (εντάξει με διάφορες αποχρώσεις του μπλε και του μωβ κατά καιρούς) και προσφάτως χωρισμένη. Οι ειδικοί στης φημολογίες με ντοκουμέντα, αναφέρουν ότι η Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μετά τον κιθαρίστα των Florence and the machine, Ρόμπερτ Ακρκοιντ (Robert Acroyd), βγαίνει με τον Μάγιερ.

Ένας φίλος της είχε πει πως η Πέρι είχε κόλλημα μαζί του από το 2009 και βλεπόντουσαν συχνά σαν φίλοι και πριν λίγες μέρες τους είδαν στο Soho House χέρι χέρι, ν’ αγκαλιάζονται και να είναι πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον. Τους φωτογράφισαν στ αμάξι του αργότερα με την 27χρονη τραγουδίστρια να είναι συνοδηγός κι επίσης εκείνος πήγε την επόμενη μέρα σπίτι της για πίτσα. Οπότε δεν ηχογραφούν απλά καινούρια τραγούδια για το νέο της δίσκο όπως είχαν δηλώσει…

Κ.Π