Γκουέν Στεφάνι: Πρώτα τα παιδιά και μετά η μουσική!

22.08.2012
Mamma mia! Η 42χρονη τραγουδίστρια μίλησε σε συνέντευξη της για τις καινούριες προτεραιότητες στη ζωή της και τους τρεις άντρες που την κρατάνε σπίτι...

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) επέστρεψε φέτος μαζί με τους υπόλοιπους της No Doubt μαφίας μετά από 10 χρόνια εκτός αγώνων και μπορεί να έχουν αλλάξει ελάχιστα στην εμφάνιση της τώρα που σαραντάρισε αλλά έχει και δύο διαδόχους να την ακολουθούν. Επειδή η μάνα είναι μόνο μία σε συνέντευξη της στο Vulture μίλησε για τις καινούριες προτεραιότητες που έχει πλέον και πόσο την επηρεάζει η οικογένεια στη μουσική της ζωή.

"Πριν κάνω οικογένεια, η μπάντα ήταν το νούμερο ένα: δεν υπήρχε κανένας σύντροφος ή κάποιος άλλος που θα μπορούσε να μπει πριν απ’ αυτή. Δεν το συζητούσαμε καν αυτό. Αλλά τώρα είμαστε σε μία φάση που δε μπορούμε να είμαστε έτσι πια. Όπως σήμερα για παράδειγμα είπα στο συγκρότημα ότι δε μπορώ τα δωδεκάωρα πια πρέπει να το σταματήσουμε!" είπε η 42χρονη frontwoman και ίσως η πιο ιδιαίτερη φυσιογνωμία στην ποπροκάδικη σκηνή.

Οι τρεις κύριοι που ζητάνε συνέχεια την προσοχή της είναι οι δύο γιοι της Κίνγκτστον (Kingston) και Ζούμα (Zuma) έξι χρονών και τεσσάρων αντίσχοιχα και ο άντρας της Γκάβιν Ροσντέιλ (Gavin Rosdale) τραγουδιστής των Bush με τον οποίο είχαν κάποια σκαμπανεβάσματα ένα διάστημα αλλά ισορροπήσανε τη σχέση τους.

"Δε μπορεί τίποτα να συγκριθεί με το συναίσθημα να είσαι με το συγκρότημα και τους καλύτερους ου φίλους με τους οποίους γνωρίζεστε τόσα χρόνια. Το να παίζουμε live είναι αναζωογονητικό. Όλη αυτή την περίοδο που έκανα σόλο καριέρα ήταν σαν να τεστάρω την θεατρική μου πλευρά και να γίνομαι πιο δημιουργική και απλά περνούσα καλά." αναφέρει αλλά από την άλλη συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος γι' αυτή όπως το σπίτι και την οικογένεια της. Καλλιτέχνης για σπίτι με λίγα λόγια.

Κ.Π