Η Μαράια δε θέλει τη Μινάζ στο American Idol!

22.08.2012
Η 42χρονη καινούρια κριτής του διάσημου σόου δεν χάρηκε και πολύ με το ενδεχόμενο να κάεται δίπλα στην 29χρονη σταρ...

Επειδή το gossip is half the the fun στην περίπτωση του American Idol δημιουργήθηκε μια ίντριγκα μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής της Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) στο τραπέζι των κριτών κάτι που χαλάει τα σχέδια της Μαράια Κάρει (Mariah Carey) για την γυναίκεια αποκλειστικότητα στο πάνελ.

Δεν έχει γίνει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από το Fox που προβάλει το τάλεντ σόου αλλά εδώ και δύο μέρες λένε πως η Μινάζ ή αλλιώς Hulk είναι το φαβορί απ’ όλα τα ονόματα των υποψήφιων κριτών για να πάρει τη θέση του Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) και είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τους παραγωγούς.

Όταν τ’ άκουσε αυτά η 42χρονη τραγουδίστρια κι ανατικαστάτρια της Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) η οποία είναι η πιο ακριβοπληρωμένη κριτής απ' όλα τα παρόμοια με το Idol σόου αφού θα αμοίβεται με 18 εκατομμύρια δολάρια, έγινε έξαλλη. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο κομμάτι Up out my face κι από τότε δεν θέλει να δει την 29χρονη ράπερ ούτερ ζωγραφιστή και ο λόγος που εξοργίστηκε τώρα είναι πως της είχαν πει πως θα είναι η μόνη γυναίκα κριτής.

Γι΄αυτό υποστηρίζει πως καλύτερη επιλογή θα ήταν ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) ο οποίος είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας τω υπευθύνων του American Idol για να κάτσει στην καρέκλα δίπλα στη Μαράια. Το πρόβλημα είναι πως ο 35χρονος χιπ χόπερ δε θα ρίξει και πολύ κάτω το κασέ του αν υπογράψει με το κανάλι οπότε είναι πολύ πιθανό να ηλεκτριστεί πολύ η ατμόσφαιρα σύντομα…

Κ.Π