Θύμα τροχαίου η Σέριλ Κόουλ!

31.08.2012
Η 29χρονη τραγουδίστρια είχε αυτοκινητικό ατύχημα αλλά ευτυχώς είναι σώα κι αβλαβής.

Λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της, η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole) τραυματίστηκε σε τροχαίο μαζί με τον πολύ καλό της φίλο Wil.I.am των Black Eyed Peas αφ' ότου έφυγαν από το στούντιο στο οποίο ηχογραφούσαν πολλές ώρες αλλά ευτυχώς η κατάσταση τους δεν είναι σοβαρή.

Οι δυο τους ήταν στην πανάκριβη Κάντιλακ του 37χρονου παραγωγού και τραγουδιστή και ξαφνικά συγκρούστηκαν μ’ ένα παρκαρισμένο αμάξι. Ο αερόσακος της Κόουλ δεν άνοιξε ποτέ με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω στο ταμπλό και να γεμίσει αίματα ενώ εκείνος του οδηγού αντιθέτως πετάχτηκε με δύναμη ανοίγοντας τη μύτη του Wil.I.am και κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Στο νοσοκομείο όπου κατευθύνθηκαν μετά από κάποια ώρα τους έβαλαν για προληπτικούς λόγους κολάρα, η 29χρονη τραγουδίστρια χτύπησε και στο χέρι κι έχει ελαστικό επίδεσμο στο χέρι λόγω και οι γιατροί ανέφεραν πως δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο.

Η πρώην τραγουδίστρια των Girls Aloud η οποία σοκαρίστηκε λίγο από το ατύχημα, είναι κιόλας ετοιμοπόλεμη στα καθήκοντα της και βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο για την προώθηση του άλμπουμ της Under the Sun και θα δώσει συνεντεύξεις στο Radio One και στο τηλεοπτικό σόου του Τζόναθαν Ρος (Jonathan Ross).

“Ένα χτύπημα στο χέρι αλλά το στόμα της δουλεύει ακόμα! Όλα καλά." έγραψε στο twitter ο μάνατζερ της Κόουλ, η ίδια πόσταρε μία φωτογραφία της με ένα μεγάλο χαμόγελ και ο Wil.I.am πρόσθεσε με τη σειρά του ότι είναι χαρούμενος που είναι καλά όπως και η Σέριλ. Οπότε οι φανατικοί δε χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τίποτα.

Κ.Π