Έδιωξαν τη μεθυσμένη Ριάνα από λονδρέζικο κλαμπ!

03.09.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια ήπιε παραπάνω, έσπασε τραπέζια και κατάλαβε για λίγο πως είναι όταν είσαι άσημος...

H Ριάνα (Rihanna) σίγουρα έχει περάσει καλύτερες μέρες απ’ αυτές που ζει τις δύο τελευταίες βδομάδες του Αυγούστου. Το πρώτο χτύπημα ήταν η χαμηλή τηλεθέαση του fashion ριάλιτι Styled to Rock που ήταν καλεσμένη και οι παραγωγοί είχαν βασιστεί πάνω της στο να μην αλλάξουν κανάλι οι τηλεθεατές. Και συνέβη αυτό που φοβόντουσαν αλλά τουλάχιστον εκεί αναγνώρισαν ποια ήταν.

Το δεύτερο χτύπημα ήρθε όταν εκείνη είχε πολύ αλκοόλ στις φλέβες και προκάλεσε ζημιές σε γνωστό κλαμπ του Λονδίνου. Την Παρασκευή η 24χρονη τραγουδίστρια βγήκε με την παρέα της στο Rose Club, ήπιε πάρα πολύ και κάποια στιγμή έσπασε το τραπέζι, όλα τα μπουκάλια και ποτήρια όταν ανέβηκε πάνω του με δύναμη για να χορέψει πάνω του με αποτέλεσμα να έρθουν κατευθείαν οι μπράβοι του μαγαζιού να τη βγάλουν έξω.

Τη στιγμή που την έβγαζαν προς την έξοδο εκείνη φώναζε « Δεν ξέρετε ποια είμαι;», οι φίλες της τους έλεγαν νευριασμένες πως είναι η Ριάνα αλλά αυτοί δεν έδιναν σημασία ώσπου ήρθε ο ιδιοκτήτης στο τσακ πριν τους πετάξουν έξω. Στη συνέχεια, τους κέρασε καινούρια μπουκάλια και φυσικά τους έδωσε καινούριο τραπέζι χωρίς να δώσει συνέχεια σε ό,τι συνέβη. Γιατί η φήμη πάντα σου δίνει happy ending.

Κ.Π