Αντέλ: Χαρούμενος κι εμπνευσμένος από την εγκυμοσύνη ο νέος δίσκος!

17.09.2012
Η 24χρονη τραγουδίστρια αφήνει για λίγο τα πονεμένα τραγούδια για ραγισμένες καρδιές και θα επιτρέψει με θετικά vibes και μ' ένα μωρό...

Την προηγούμενη χρονιά είχε στεφτεί βασίλισσα όλων των αισθηματιών αυτού του κόσμου προκαλώντας πλημμύρες από δάκρυα με επιτυχίες όπως το Someone like you και Set fire to the rain, ο δίσκος της "21"που πέτυχε απίστευτα ρεκόρ και μόλις πρόσφατα κατέβηκε από τις υψηλές θέσεις των charts όπου είχε γίνει μόνιμος κάτοικος και η φωνή της μαζί με την όλη προσωπικότητα μπήκε στο φάκελο με τ’ αγαπημένα μας.

Η μέλλουσα μαμά Αντέλ (Adele) η οποία αρνήθηκε τον υποτιθέμενο μυστικό γάμο της, δε θα ξανατραγουδήσει λυπητερά κομμάτια που θ’ αναφέρονται σε πρώην άντρες (όπως το «21») γιατί όπως δήλωσε το καινούριο της άλμπουμ θα έχει πηγή έμπνευσης την περίοδο της εγκυμοσύνης της και την ανεβασμένη ψυχολογική της κατάσταση.

«Θα είναι πιο φωτεινό από την τελευταία της δουλειά που ήταν μια ωδή στον χωρισμό. Η εγκυμοσύνη της έχει μεγάλη επιρροή στο γράψιμο της και έχει πικεντρωθεί στο ρόλο της μητέρας. Το μωρό είναι υγιές και είναι πολύ ενθουσιασμένη.» είπε ένας συνεργάτης της στο περιοδικό Us.

Επίσης, εκτός από τις ετοιμασίες για τα επόμενα κολλήματα, όπως είχαμε πει τότε η 24χρονη τραγουδίστρια γράφει τελικά και το καινούριο theme της καινούριας ταινίας του James Bond (Τζέιμς Μποντ), "Skyfall".

Κ.Π