Ένα ρεκόρ και... δώδεκα αυγά για την Πινκ!

27.09.2012

Χθες στην Αυστραλία όπου βρίσκεται για την προώθηση του καινούριου της άλμπουμ, δεν είχε και την καλύτερη υποδοχή αφού κάποιοι άγνωστοι της πέταξαν 12 αυγά στο ξενοδοχείο της και όταν το πόσταρε αστειευόμενη στο twitter, κάποιος Αυστραλός φαν της επιτέθηκε λέγοντας της ότι τους δυσφημίζει.

Αλλά αυτή τη στιγμή τίποτα δεν πτοεί την Πινκ (Pink) μετά το μεγάλο ρεκόρ της. Η τελευταία φορά που έφτασε πολύ ψηλά κάποιος δίσκος της ήταν το 2008 όταν το Funhouse έφτασε στο νούμερο δυο του Billboard 200 αλλά τώρα επανήλθε τόσο θεαματικά που πέταξε κατευθείαν στην πρώτη θέση του συγκεκριμένου chart με το Τhe truth about love.

Έχει πουλήσει ήδη 280.000 αντίτυπα χωρίς να έχει καν κλείσει μήνα στα δισκάδικα και πέτυχε το τρίτο πιο πετυχημένο άνοιγμα του 2012 μετά από εκείνα των Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber ) με το Believe (374.00) και της Μαντόνα (Madonna) με το MDNA ( 359.000)ανεβάζοντας την 31χρονη μαμά σε άλλο επίπεδο.

Ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) την βλέπει με μισό μάτι από τη δεύτερη θέση με το πολύ καλό Cruel Summer του πρότζεκτ του G.O.O.D Music γιατί όσο κι αν τον αντιπαθείς, τον παραδέχεσαι για τις παραγωγές του και οι Killers που είχαν να βρεθούν στην πεντάδα από το 2006 , έκαναν επίσης την έκπληξη και είναι τρίτοι. Οι Dave Matthews Band δεν πτοούνται από τη mainstream περικύκλωση και κάθονται στην τέταρτη θέση και την πεντάδα κλείνει ο Little Big Town με το Away from the world. Δες αναλυτικά τη δεκάδα:

Billboard’s Top 200 Chart
1. Pink, The Truth About Love

2. Kanye West Presents G.O.O.D. Music, Cruel Summer

3. The Killers, Battle Born

4. Dave Matthews Band, Away From The World

5. Little Big Town, Tornado

6. Carly Rae Jepsen, Kiss * 7. Grizzly Bear, Shields

8. Bob Dylan, Tempest

9. The Avett Brothers, The Carpenter

10. Ben Folds Five, The Sound Of The Life Of The Mind

K.Π