5 εκατ. λίρες για να πατήσει ένα κουμπί θα πάρει η Ριάνα!

17.10.2012
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο θα ανάψει η Rihanna για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα. Η αμοιβή της σύμφωνα με τις φήμες θα αγγίξει τις 5 εκατομμύρια λίρες (6,15 εκατ. ευρώ).

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σε εμπορικό κέντρο στο Λονδίνο θα ανάψει η Ριάνα (Rihanna) για να καλωσορίσει τα Χριστούγεννα. Η αμοιβή της σύμφωνα με τις φήμες θα αγγίξει τις 5 εκατομμύρια λίρες (6,15 εκατ. ευρώ).

Το εμπορικό κέντρο Westfield στην περιοχή Stratford στα ανατολικά του Λονδίνου θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα όπως τους αξίζουν και η Ριάνα θα είναι η πριγκίπισσα της βραδιάς. Το Λονδρέζικο shopping mall ήθελε τις Spice Girls για να ανάψουν τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο όμως τελικά κατέληξε στην επιλογή της τραγουδίστριας του 'We Found Love'.

Αν η Rihanna δεχθεί την πρόταση, θα ανάψει τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Westfield Stratford και θα ερμηνεύσει μερικά τραγούδια για τους θαυμαστές της.

Πηγές της Βρετανικής εφημερίδας Sun που σχετίζονται με την τραγουδίστρια αναφέρουν ότι η Rihanna γνωρίζει ότι πρόκειται για μια κορυφαία συνεργασία και θα προσπαθήσει να εντάξει την εμφάνιση αυτή στο υπερφορτωμένο πρόγραμμά της.

Το εμπορικό κέντρο 'Westfield είχε μια εντυπωσιακή χρονιά φέτος χάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο που του απέφεραν σημαντικά κέρδη και θέλει τώρα να γιορτάσει την επιτυχία του με μια μεγάλη συναυλία.

Αν και το συμβόλαιο ακόμα δεν έχει κλείσει, το εμπορικό κέντρο είναι έτοιμο να πληρώσει έως και 5 εκατομμύρια λίρες για να φέρει τη Rihanna στο Λονδίνο για να ανάψει το μεγάλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Οι υπεύθυνοι του εμπορικού κέντρου αναμένουν την προσέλευση 20.000 επισκεπτών την ημέρα των Χριστουγέννων αν τελικά εμφανιστεί η Ριάνα. Πέρυσι τα φώτα του δέντρου είχε ανάψει ο έφηβος σούπερ σταρ Justin Bieber που είχε δώσει και μια μίνι ακουστική συναυλία απέναντι σε κοριτσάκια που ούρλιαζαν από χαρά.

Το εμπορικό κέντρο συνηθίζει να φέρνει μεγάλους αστέρες της μουσικής τα Χριστούγεννα προκειμένου να ευχαριστήσει τους χιλιάδες επισκέπτες του.

Σ.Κ.