Σοβαρά άρρωστος ο Άρμστρονγκ των Green Day

17.10.2012
Η φωνή των Green Day θα μείνει εκτός σκηνών και μικροφώνων για πολύ καιρό απ ότι λένε τα τελευταία updates...

Ο frontman των Green Day, Μπιλι Τζο Άρμστρονγκ (Billie Joe Armstrong) το τελευταίο διάστημα που προμοτάρανε τους καινούριους δίσκους είχε δείξει δείγματα πως δεν είναι καλά και η εξάρτηση του από τα ναρκωτικά γινόταν όλο και χειρότερη.

Η μεγάλη παράκρουση κι ουσιαστικά η αφορμή για να εξαντλήσει την υπομονή των μάνατζερ της μπάντας ήταν εκείνο το παραλήρημα του στη συναυλία τους στο iHeart Radio festival που έσπασε την κιθάρα του και τον οδήγησε την επόμενη κιόλας μέρα στο κέντρο αποτοξίνωσης.

«Είναι υπό ιατρική επίβλεψη για να καθαρίσει τελείως και οι γιατροί ακόμα εκτιμούν την κατάσταση και δεν γνωρίζουν πόσο διάστημα θα είναι εκεί. Αυτό που μπορώ να πως είναι πως δεν ξέρω αν θα τον δούμε πριν ή μετά τα Χριστούγεννα και είναι άγνωστο προς το παρόν πότε θα επιστρέψει." είπε το αφεντικό της δισκογραφικής των Green day στο Rolling Stone.

Σύμφωνα με συνεργάτες του ο Μπίλι είχε αρχίσει να χάνει τον έλεγχο εδώ και πολύ καιρό κι έπρεπε να τον βοηθήσουν ενώ ο μπασίστας του γκρουπ Μάικ Ντερντ (Mike Dirnt) δήλωσε στο BBC πως δεν ήταν έκπληξη γι αυτούς η εξέλιξη που πήραν τα πράγματα για τον φίλο τους τον οποίο στήριζαν όλο αυτό τον καιρό.

Πρόσθεσε πως τον Σεπτέμβριο είχαν ακυρώσει συναυλία επειδή δε μπορούσε να παίξει. Είχε πολλά προβλήματα, όλα τα μέλη ήταν εκεί γι αυτόν αλλά είχε πιεστεί πολύ και τώρα έχουν αναβληθεί επ αόριστον όλες οι προγραμματισμένες εμφανίσεις τους.

Κ.Π