Ο Τζέιμς Μπλαντ αποσύρεται από τη μουσική

23.10.2012
Ο 38χρονος Άγγλος σταρ της μπαλάντας ανακοίνβσε πως δεν πρόκεται να γράψει άλλα τραγούδια. Στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον.

Κάποιοι χάρηκαν πάρα πολύ με την συγκεκριμένη απόφαση εκείνου του ευαίσθητου αγοριού από την Αγγλία που είχε κολλήσει σ’ όλες τις ρομαντικές κοπέλες τον ύμνο του «You are beautiful» πίσω στο 2005 και δεν τολμούσες ν’ ανοίξεις το ραδιόφωνο γιατί θα τον άκουγες σίγουρα.

Ο Τζέιμς Μπλαντ (James Blunt) ανακοίνωσε ότι προτιμάει τη βίλα στην Ίμπιζα παρά τα στούντιο και θ’ αποσυρθεί επ’ αόριστον από τη μουσική, κάτι που δε θ’ αρέσει και πολύ στον Λίαμ Γκάλαχερ (Liam Galagher) που είναι γείτονας του κι είχε δηλώσει πως θέλει να τον διώξει για να μην τον ακούει αν του ‘ρθει να τραγουδήσει μέσα στο σπίτι.

Το τελευταίο του άλμπουμ Some kind of trouble έγινε χρυσό στη χώρα του αλλά από τότε που είχε κυκλοφορήσει το Stay the Night πριν 5 χρόνια , τα τραγούδια του δεν έχουν μπει στα charts. «Από τότε που τελείωσα την παγκόσμια περιοδεία μου απλά χαλαρώνω στην Ίμπιζα όπου έχω μία βίλα. Απλά θέλω να περάσω λίγο χρόνο με τον εαυτό μου και δεν έχω κανένα σχέδιο για να γράψω νέα τραγούδια.» δήλωσε o 38χρονος τραγουδιστής στη Daily Mail κι αν πούμε ότι θα είναι μεγάλη απώλεια θα είναι ένα μικρό ψέμα…

Κ.Π