Μπρίτνεϊ: Το χειρότερο photoshop που έγινε ποτέ

29.10.2012
Η 31χρονη τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor φωτογραφήθηκε για γνωστό περιοδικό κι εξόργισε όλους τους θαυμαστές της...

Έχουμε ξαναδεί υπερβολικές photoshop επεξεργασίες σε εξώφυλλα περιοδικών, όπου προσπαθούμε να αναγνωρίσουμε ποιο πρόσωπο είναι στις φωτογραφίες αλλά στην περίπτωση της τελευταίας φωτογράφησης της Μπρίτνει Σπίαρς (Britney Spears), το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Η 31χρονη τραγουδίστρια πόζαρε για το καινούριο τεύχος του Lucky στο οποίο έδωσε κι συνέντευξη και προκάλεσε τόσα πολλά αρνητικά σχόλια που το ίδιο το έντυπο ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους θαυμαστές και την Σπίαρς μέσω του twitter.

Δεν ξέρουμε αν ο φωτογράφος Μπεν Γουότς (Ben Watts) που ανέλαβε τη φωτογράφηση έκανε την επεξεργασία στις εικόνες αλλά όποιος είναι υπεύθυνος για το αποτέλεσμα, τότε μάλλον μπέρδεψε τις Halloween μεταμορφώσεις με το κανονικό ρετούς. Η Μπρίτνεϊ εμφανίστηκε με άλλο μαλλί που παραπέμπει σε περούκα, το πρόσωπο της είναι αγνώριστο και το όλο styling των ρούχων όχι μόνο την μεγαλώνει αλλά δεν την κολακεύει καθόλου.

Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, πολλοί θαυμαστές της διαμαρτυρήθηκαν για την μετάλλαξη της και στο στάτους του περιοδικού έγραψαν "Ευχαριστούμε όσους μοιραστήκατε τις απόψεις σας για το εξώφυλλο μας! Όπως πάντα θα τα συζητήσουμε με την ομάδα μας και ζητάμε συγνώμη αν απογοητεύσαμε κάποιους από εσάς." Είναι πλέον αργά για να αλλάξει κάτι αφού το τεύχος είναι στα περίπτερα αλλά τουλάχιστον αναγνώρισαν το λάθος τους…

K.Π