Η Μαντόνα έκλεψε την πρωτιά από τη Ριάνα

29.10.2012
Η 53χρονη ντίβα προσπέρασε με ευκολία την μικρότερη ανταγωνίστρια της που σε λίγο καιρό αν συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς θα της πάρει το θρόνο.

Η πρώτη είναι η μεγάλη βασίλισσα της ποπ που απασχολεί πια τα μίντια περισσότερο για τις προκλητικές εμφανίσεις της στην MDNA tour και τα νεύρα που προκαλεί σε πολιτικούς και κοινό των συναυλιών της και λιγότερο για τις μουσικές της. Η δεύτερη είναι εφτά χρόνια στο πεδίο μάχης, δίνει επίσης πολλές αφορμές ν' ασχολούνται μαζί της οι κίτρινες στήλες και βγάζει δίσκους με ταχύτητες φωτός.

Η Official Charts Company έβγαλε τη δεκάδα με τις γυναίκες που έχουν πουλήσει τα περισσότερα σινγκλ και την πρώτη θέση έχει καταλάβει η Μαντόνα (Madonna) με 17,8 εκατομμύρια αντίτυπα την οποία παρεπιπτόντως αποδοκίμασαν αγρίως στο τελευταίο της live στη Νέα Ορλεάνη επειδή είπε στο κοινό να ψηφίζουν τον Μπάρακ Ομπάμα (Barack Obama).

HΡιάνα (Rihanna) έρχεται δεύτερη με 11,4 εκατομμύρια τη στιγμή που το έβδομο άλμπουμ της είναι στο δρόμο της κυκλοφορίας του “Unapologetic” ενώ η μικροκαμωμένη κι ανανεωμένη Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) μάζεψε 10, εκ. σινγκλ κι έφτασε στην τρίτη θέση. Τέταρτη ήρθε η Γουίτνεϊ Χιούστον (Whitney Houston) με 8,5 εκατομμύρια και την πεντάδα συμπληρώνει η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) που δε θα μπροούσε να λείπει από τις υψηλές θέσεις, με 7, 329 δισκάκια.

Αναλυτικά η δεκάδα:
1. Μαντόνα (Madonna) ,17.8m

2. Ριάνα (Rihanna), 11.4m

3. Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue), 10.2m

4. Γουτνει Χιούστον (Whitney Houston ,8.5m

5. Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga),7.329m

6. Μπρίντεϊ Σπίαρς (Britney Spears), 7.324m

7. Μπιγιονσέ (Beyoncé), 6.9m

8. Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ,6.7m

9. Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey), 6.62m

10. Ολίβια Νιούτον (Olivia Newton John), 6.61m

Κ.Π