Έδωσε 9.304 ευρώ για ένα σκύλο ο Άσερ!

29.10.2012
Μπορεί και να είναι το πιο ακριβό σκυλί στον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι είναι αξιαγάπητο, ότι κοστίζει 12.000 δολάρια (9.304 ευρώ) και ότι το λατρεύει ο Άσερ (Usher).

Μπορεί και να είναι το πιο ακριβό σκυλί στον κόσμο. Το σίγουρο είναι ότι είναι αξιαγάπητο, ότι κοστίζει 12.000 δολάρια (9.304 ευρώ) και ότι το λατρεύει ο Άσερ (Usher).

Το γκόλντεν ντούντλ (goldendoodle) είναι μια διασταύρωση δύο σκύλων και αποτελεί ένα από τα πιο όμορφο σκυλιά παγκοσμίως. Στη γοητεία του χαριτωμένου κουταβιού δεν μπόρεσε να αντισταθεί ούτε ο Άσερ που έδωσε το ιλιγγιώδες ποσό των 12.000 δολαρίων για να το αποκτήσει. Αλλά ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό κι έτσι τα λεφτά θα πάνε σε καλό σκοπό.

Ο Άσερ συμμετείχε στο φιλανθρωπικό γκαλά Promise στη Νέα Υόρκη την περασμένη Πέμπτη και έδωσε τα πάντα για να αποκτήσει τελικά το χαριτωμένο τετράποδο. Τον ίδιο σκύλο ήθελε και η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, Τζέσικα Ζορ (Jessica Szohr) που τελικά έχασε από τον Άσερ.

Τα λεφτά θα πάνε όλα στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Πένσιλς οφ Πρόμις (Pencils of Promise) τον οποίο στηρίζει και ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber). Ο οργανισμός έχει ως σκοπό να διευκολύνει την εκπαίδευση των παιδιών σε εξαθλιωμένα κράτη.

Ο Άσερ ήταν πολύ χαρούμενος μετά την επικράτησή του επί της Ζοχρ και πήρε στην αγκαλιά του το χαριτωμένο σκύλο με τη ροζ κορδέλα. Το γκόλντεν ντούντλ είναι διασταύρωση μεταξύ ενός γκόλντεν ριτρίβερ (golden retriever) και ενός πουντλε (poodle) και είναι διάσημο για το ταμπεραμέντο του αλλά και το ιδιαίτερο τρίχωμά του.

Η Ζοχρ έκανε προσφορά 11.000 δολαρίων όμως την κέρδισε η προσφορά του Άσερ που ήταν μεγαλύτερη κατά 1.000 δολάρια. Ο Άσερ έγραψε στο Twitter τα νέα για το νέο μέλος της οικογένειάς του. “Νομίζω ότι το όνομα που της ταιριάζει είναι το Πόποι Ρέϊμοντ ('Poppy Raymond) έγραψε ο τραγουδιστής.

Ο Άσερ έχει δύο γιους, τον Άσερ Ρέιμοντ (Usher Raymond) αλλά και τον Ναβίδ Ρέιμοντ (Naviyd Raymond) κι έτσι το όνομα του σκύλου θα ταιριάζει με τα ονόματα των γιων του.

Σ.Κ.