Κέσα: "Με εμπνέει πάρα πολύ το αίμα!"

31.10.2012
Η 25χρονη τραγουδίστρια δίνει αφορμή για σουρεάλ τίτλους σε θέματα που αφορούν τις περίεργες προτιμήσεις της στις περφόρμανς της...

Ύστερα από εκείνη την απίστευτη δήλωση της η οποία έβαλε ξανά σε ετοιμότητα τους Ghostbusters, η Κέσα (Kesha) με τις καινούριες αποκαλύψεις της, θα κάνει πολύ καλή παρέα με τον Ντέξτερ (Dexter) και θα της κάνει ιδιαίτερα με σπλάτερ μυστικά. Η 25χρονη τραγουδίστρια που ετοιμάζει την κυκλοφορία του "Warrior" ,είπε στο NME πως εμπνέεται τρομερά από το ανθρώπινο αίμα και γούσταρε πάρα πολύ όταν σε μία συναυλία της ήπιε αρκετή ποσότητα επί σκηνής.

"Το έκανα σε μια εμφάνιση μου στο Σίδνεϊ. Νομίζω ότι έκανα πολύ παρέα με τον Άλις Κούπερ (Alice Cooper)! Πραγματικά με ενέπνευσε και δεν υπήρχε ένας καλός λόγος για να συμβεί αυτό."ανέφερε χαρακτηριστικά. Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκεται με αιματοκρίτες στην επαγγελματική της ζωή κι όταν δεν πηγαίνει για εξετάσεις.

Θυμήσου πως είχε συνεργαστεί με τους Flaming Lips εκτός από ένα τραγούδι για τον δικό της καινούριο δίσκο και για εκείνο το αιματοβαμμένο άλμπουμ της μπάντας για τα οποίο ζητούσαν από τους καλεσμένους που συμμετείχαν να δώσουν λίγες σταγόνες του αίματος τους.

"Ο Γουέιν είναι παρανοϊκός και είναι η αδελφή ψυχή μου στη μουσική!" είχε δηλώσει τότε για τον frontman τους συγκροτήματος και δε θέλουμε να ξέρουμε τι κάνει τα βράδια όταν όλοι οι κοινοί θνητοί κοιμούνται…

Κ.Π