Πανάκριβη διαμαντένια Ριάνα!

31.10.2012
Μια διαμαντένια έκδοση του νέου της άλμπουμ θα διαθέσει η Ριάνα στην αγορά από τις 11 Δεκεμβρίου.

Μια διαμαντένια έκδοση του νέου της άλμπουμ θα διαθέσει η Ριάνα (Rihanna) στην αγορά από τις 11 Δεκεμβρίου, θα έχει κόστος 250 δολάρια (190 ευρώ) και θα διατίθεται σε ένα ειδικό συλλεκτικό κουτί για λίγους.

Η βασίλισσα της ποπ κυκλοφορεί τον 7ο δίσκο της με τίτλο "Unapologetic" μέσω των παραδοσιακών δισκοπωλείων αλλά και των ηλεκτρονικών καταστημάτων σε δύο εκδόσεις, την απλή έκδοση και την περιποιημένη που θα κοστίζει λίγο περισσότερο.

Οι δύο αυτές εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου όμως η ειδική διαμαντένια έκδοση θα κυκλοφορήσει λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για ένα έργο τέχνης που απευθύνεται σε συλλέκτες και περιλαμβάνει ένα κοντομάνικο μπλουζάκι με λιθογραφία, ένα δίσκο βινυλίου που περιλαμβάνει ρεμίξ από το τραγούδι "Diamonds" καθώς και το ειδικό φλας μέμορι των 2 γιγαμπάιτ (2GB).

Επίσης θα υπάρχουν πολλά αυτοκόλλητα και ένα χειρόγραφο προσωπικό σημειωματάριο καθώς και ένα ειδικό βιβλιοαράκι 40 σελίδων με σημειώσεις και στίχους. Μέσα στο κουτί θα υπάρχει επίσης ένα λευκό και ασημί ViewMaster που θα περιέχει εικόνες 3D της Ριάνα που δεν έχουν δημοσιευτεί πουθενά αλλού.

Το τραγούδι Diamonds έχει γραφτεί από την αγαπημένη του Ντέιβιντ Γκέτα (David Guetta), Sia, παραγωγοί είναι ο Μπένι Μπιάνκο (Benny Bianco) και Stargate ενώ το εξώφυλλο του CD της είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια καθώς αποκαλύπτει την τραγουδίστρια γυμνή με τατουάζ.

Σ.Κ.