Οργάνωση ηλικιωμένων επιτέθηκε στον Ρόμπι Γουίλιαμς!

07.11.2012
Ο 38χρονος τραγουδιστής έκανε χάλια τα νεύρα των μελών της National Pensioners Convention ύστερα από μία προκλητική δήλωση του σε πρόσφατη συνέντευξη.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) πριν ξεκινήσει τις απαραίτητες πρόμο διαδικασίες του καινούριου του άλμπουμ “Take the crown”, δηλαδή τις εμφανίσεις σε εκπομπές, σκηνές και βίντεο κλιπ και τις δηλώσεις σε διάφορα μικρόφωνα και μαγνητοφωνάκια, είχε δώσει την εντύπωση πως δεν ήταν αυτός που ξέραμε τόσα χρόνια.

Ο σέξι Άγγλος που ξεκίνησε από τους Take That κι ευτυχώς συνέχισε σόλο, που έχει πάρει αμέτρητες ποσότητες ουσιών κι έβαλε το ροκ σταριλίκι στην γλυκανάλατη ποπ, κάνει τα κορίτσια να ουρλιάζουν όταν τις ανεβάζει απροειδοποίητα στη σκηνή και δεν τον νοιάζει να φωτογραφίζεται γυμνός δίπλα σε σούπερμοντέλα για εξώφυλλα περιοδικών.

Παντρεύτηκε την Αίντα Φιλντ (Ayda Field) για χάρη της οποίας ακύρωσε την εμφάνιση του στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου ώστε να είναι δίπλα της την ημέρα που απέκτησαν το πρώτο του παιδί και εμφανιζόταν με κουστούμι σε φιλανθρωπικά events κι εκδηλώσεις περισσότερες φορές απ όλη τη μέχρι τώρα ζωή του.

Κι όμως τώρα απέδειξε ότι ακόμα έχει εκέινη την αλήτικη πλευρά και το καυστικό χιούμορ που ενόχλησε λίγο δικαιολογημένα την τρίτη ηλικία. Ο 38χρονος τραγουδιστής σε κάποια σκηνή του καινούριου του βίντεο κλιπ για το κομμάτι "Candy" , χαστουκίζει μία γιαγιά για να περάσει το δρόμο κι όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και τόσο ωραίο εικόνα.

Με αφορμή αυτό, o Γκράχαμ Νόρτον (Graham Norton) οποίος τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή του, τον ρώτησε αν είναι μια σοκαριστική εικόνα για εκείνον, ο Ρόμπι απάντησε αστειευόμενος: «Ναι είναι. Ήθελαν να κλωτσήσω έναν σκύλο αλλά επειδή είμαι φιλόζωος, δε μπορούσα να το κάνω. Μετά μου είπαν να χτυπήσω μία συνταξιούχα και δέχτηκα» κι εξόργισε μία οργάνωση ηλικιωμένων.

Τα μέλη της National Pensioners Convention ύστερα από τη συγκεκριμένη δήλωση ζήτησαν από τον Γουίλιαμς να απολογηθεί δημοσίως και ο γενικός γραμματέας τους τόνισε πως οι διάσημοι θα πρέπει να σκέφτονται δεύτερη φορά πριν πετάξουν υπονοούμενα για την εξευτελιστική μεταχείριση των ηλικιωμένων.

« Η κακοποίηση ηλικιωμένων ατόμων είναι ένα σοβαρό ζήτημα και πρέπει να κατακρίνεται κι όχι ν αντιμετωπίζεται σαν αστείο. Πρέπει οι γενιές να είναι ενωμένες και να μην προβάλουμε ότι είναι διαφορετικοί άνθρωποι. Οι συνταξιούχοι είναι απλά νέοι άνθρωποι που μεγαλώνουν» έγραψαν στην (συγκινητική) επιστολή τους και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απάντηση από την απέναντι πλευρά.

Κ.Π