Πως αντέδρασαν οι σταρ με τη νίκη του Ομπάμα

07.11.2012
Οι Αμερικανικές εκλογές τελείωσαν αναδεικνύοντας νικητή τον Μπάρακ Ομπάμα και η παγκόσμια μουσική σκηνή σχολιάζει το αποτέλεσμα με το δικό της τρόπο.

Οι Αμερικανικές εκλογές τελείωσαν αναδεικνύοντας νικητή τον Μπάρακ Ομπάμα και η παγκόσμια μουσική σκηνή σχολιάζει το αποτέλεσμα με το δικό της τρόπο.

Από την Κέιτι Πέρι (Katy Perry) μέχρι τον Τζέι-Ζι (Jay-Z) όλοι σχολίασαν μέσω Twitter το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μαζέψαμε τις πιο διάσημες αντιδράσεις από το αποτέλεσμα της κάλπης.

Katy Perry @katyperry: Θα ήθελα να παρουσιάσω αποκλειστικά την πιο γλυκειά φωτογραφία που έχω βγάλει: Εγώ, η γιαγιά μου και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Καλή ψήφο αύριο!

Ryan Adams @TheRyanAdams: Ψήφισα, αυτή η στιγμή με έχει συνεπάρει #Obama2012

Rocky Martin @ricky_martin Τι εκπληκτική βραδιά! Η αγάπη κέρδισε το μίσος! Μεγάλη τιμή Μπάρακ Ομπάμα! Καληνύχτα σε όλους!

Mariah Carey @MariahCarey Συγχαρητήρια στον αγαπημένο μας Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα, την εντυπωσιακή Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα και τα αξιαγάπητα παιδιά Μαλια και Σάσα. Σας αγαπάμε.

Lady Gaga @ladygaga Μόλις κατέβηκα από τη σκηνή στην Κολούμπια. Συγχαρητήρια κύριε Πρόεδρε. Είμαστε τόσο περήφανοι που είμαστε Αμερικανοί σήμερα. Ναι! Ναι! Ναι!

Puff Daddy @iamdiddy 4 ακόμα χρόνια μάγκες!!!!

Snoop Dogg @SnoopDogg Τα καταφέραμε!!

Rihanna @rihanna Σήμερα γιορτάζουμε αγαπημένε μας Ομπάμα

Garbage @garbage Λοιπόν η Αμερική επέλεξε τον Ομπάμα για μία ακόμα τετραετία. Ας είναι δυνατός, γενναίος και μεγάλος όπως η Αμερική. Ο κόσμος τον χρειάζεται.

Christopher Owens @Chri55yBaby Δεν ξέρω τι ταιριάζει από ρίμες με τον Ομπάμα αλλά ξέρω τι ταιριάζει με τον Μιτ....

Wyclef Jean @wyclef Πέρασα τέλεια στο Αμπουντάμπι στο Grand Prix και τα καλά νέα της ημέρας είναι η ανανέωση της θητείας για 4 χρόνια

Dizzee Rascal @DizzeeRascal Συγχαρητήρια Ομπάμα, τώρα πάω πίσω στο κρεββάτι μου

Σ.Κ.