Μαντόνα: "Η Γκάγκα αρνήθηκε να τραγουδήσει μαζί μου live"

08.11.2012
Η 53χρονη ποπ σταρ ασχολείται γι' άλλη μια φορά με τη Λέιντι Γκάγκα νομίζοντας ότι θα προκαλέσει τα πλήθη.

Με αφορμή την καινούρια δήλωση της Μαντόνα (Madonna) εναντίον της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), κάνουμε μια μικρή επανάληψη στα επεισόδια του σήριαλ με τη σχέση τους και μαζεύοντας τα πιο χαρακτηριστικά σημεία, η δεύτερη δε δείχνει ν’ ασχολείται και πολύ με τα λεγόμενα της «βασίλισσας».

Όταν είχε κυκλοφορήσει το "Born this way" η Μαντόνα είχε πει πως είναι ίδιο με το δικό της "Express Yourself"(που όντως υπάρχουν ομοιότητες) και για να δώσει έμφαση, σε μία συναυλία της τραγούδησε το κομμάτι της Γκάγκα μαζί με το δικό της και καπάκι το "She’s not me" , υπονοώντας φυσικά πως ό,τι και να κάνει δε θα τη φτάσει αλλά δε δίνει κανείς ιδαίτερη σημασία.

Αργότερα, σε κάποια άλλη εμφάνιση της από την MDNA περιοδεία, αφιέρωσε στην 25χρονη τραγουδίστρια το "Masterpiece" λέγοντας στο μικρόφωνο πως την αγαπάει και η μίμηση είναι η μεγαλύτερη κολακεία κι αργότερα συνέχισε τις προσπάθειες για να τραβήξει την προσοχή, εξοργίζοντας τους Γάλλους, κάνοντας στριπτίζ επίσ κηνής και προκαλώντας αντιδράσεις βγάζοντας όπλα στο Κολοράντο μετά από το ισχυρό σοκ που είχαν πάθει. Κι αυτά είναι κάποια απ όσα έχουν συμβεί.

Τώρα, η 53χρονη περφόρμερ η οποία φέτος έχει ξεπέσει πιο πολύ από ποτέ προσπαθώντας να διατηρήσει μία χαμένη αίγλη, αποκάλυψε στο κοινό της στο live της στη Μινεσότα πως η Mother Monster δε δέχτηκε να εμφανιστεί μαζί της στη σκηνή. "Την κάλεσα να τραγουδήσει μαζί μου στη σκηνή αλλά με απέρριψε. Όλα καλά, μ’ έχουν απορρίψει ξανά. Σε βοηθάει να χτίζεις χαρακτήρα." είπε χαρακτηριστικά στους μαντονικούς πιστούς κι έγινε λίγο παραπάνω γελοία.

Κ.Π