Μπήκαμε στις πρόβες του Μίστερο Μπούφο του Θωμά Μοσχόπουλου![photos]

20.11.2012
Οι Άννα Καλαϊτζίδου, Άννα Μάσχα, Κώστας Μπερικόπουλος, Αργύρης Ξάφης, Θάνος Τοκάκης, Γιώργος Χρυσοστόμου αποτελούν τώρα τα Επτάρχεια και ξεγύμνωσαν τον Mistero Buffo του Ντάριο Φο, βάζοντας του μαύρα ρούχα και καπέλα αρλεκίνου.

Για κάποιους από μας που έχουμε περάσει τη θεατρική εφηβεία μας μέσα στο Αμόρε, σχεδόν όλοι από τη συγκεκριμένη ομάδα και ο σκηνοθέτης τους, είναι κάτι παραπάνω από κάποιοι καλοί καλλιτέχνες που ανεβάζουν ωραίες παραστάσεις. Στιγμάτισαν τις πιο έντονες θεατρικές αναμνήσεις μας κι άλλαξαν τον μικρόκοσμο του σανιδιού εκεί στον μικροσκοπικό εξώστη και στην κεντρική σκηνή του θεάτρου κοντά στις δικαστικές έδρες.

Οι Άννα Καλαϊτζίδου, Άννα Μάσχα, Κώστας Μπερικόπουλος, Αργύρης Ξάφης, Θάνος Τοκάκης, Γιώργος Χρυσοστόμου αποτελούν τώρα τα Επτάρχεια και ξεγύμνωσαν τον Mistero Buffo του Ντάριο Φο, βάζοντας του μαύρα ρούχα και καπέλα αρλεκίνου. Εύστοχο μαύρο χιούμορ, σάτιρα , κοινωνικοπολιτικά σχόλια και δάκρυα από γέλια και κλάματα, μπλέκονται όλα μαζί στο έργο του Φο το οποίο παρουσιάστηκε στα τέλη των ‘60s κι απέκτησε το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας.

Μπήκαμε στις πρόβες λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, την ημέρα του Νοέμβρη που είναι αφιερωμένη στο Πολυτεχνείο και μία γραμμή παρακάτω είναι μερικά απ' αυτά που κράτησαν τα φωτογραφικά καρέ…

Φωτογραφίες/κείμενο: Κική Παπαδοπούλου

Info:

Που: Θησείον –Ένα θέατρο για τις τέχνες, Τουρναβίτου 7, Θησείο

Πότε: Δευτέρα και Τρίτη 21.00. Από 7/12 Παρασκευή 23.30, Κυριακή 21.30

Εισιτήρια: 15 ευρώ(Κανονικό), 10 ευρώ (Φοιτητικό)

Διάρκεια: 90 λεπτά