Η Κέσα θέλει τον Κιθ Ρίτσαρντς σαν τρελή

21.11.2012
Η 25χρονη περφόρμερ θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον κιθαρίστα των Rolling Stones και είδωλο της να συνεργαστεί μαζί της ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένει χρόνια.

Γι’ άλλη μια φορά, η Κέσα (Kesha) δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη πως ο κόσμος την έχει παρεξηγήσει γιατί δεν έχουν καταφέρει ακόμα μετά από τόσο καιρό να καταλάβουν τι πραγματικά θέλει να πει μέσα από τη μουσική της και στη συνέχεια έβαλε και τους Rolling Stones στη συζήτηση.

Θυμήσου πως για το καινούριο της άλμπουμ Warrior που θα κυκλοφορήσιε στις 3 Δεκεμβρίου, έχει μέσα στις συμμετοχές ονόματα όπως εκείνο του Ίγκι Ποπ (Iggy Pop) και τον Άλις Κούπερ (Alice Cooper) και τώρα ανέφερε πως θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον Κιθ Ριτσαρντς (Keith Richards) να τραγουδήσει έστω ένα στίχο μαζί της.

«Θα ήταν ένα όνειρο που θα γινόταν πραγματικότητα. Θα συνεχίσω να προσπαθώ να δουλέψω μαζί του μέχρι την ημέρα που θα πεθάνω. Ο Κιθ Ρίτσαρντς είναι ο καλύτερος για μένα και είμαι φανατική θαυμάστρια της μουσικής του.» είπε η 25χρονη τραγουδίστρια την ώρα που οι Stones γιορτάζουν τα 50 τους χρόνια κι ετοιμάζονται για την επετειακή περιοδεία τους.

Κ.Π