Νέα δουλειά για τους λάτρεις της μπλουζ!

27.11.2012
Αν δεν είχατε ποτέ την ευκαιρία να δείτε τον Μπάντι Γκάι (Buddy Guy) ζωντανά, τώρα είναι η ευκαιρία να παρασυρθείτε από την μουσική του μαγεία με το Live at Legends, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Δεκεμβρίου από την Silvertone/RCA Records

Οι προ-παραγγελίες στο iTunes θα ξεκινήσουν από την Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου.

Το Live at Legends περιλαμβάνει τις τελευταίες ηχογραφήσεις του Γκάι από τις εμφανίσεις του στα αυθεντικά, θρυλικά blues club του Σικάγο, από τότε που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2010. Το album περιέχει αρκετά αγαπημένα live τραγούδια του μεταξύ των οποίων δύο εκπληκτικά medleys: Από του Τζον Λι Χούκερ (John Lee Hooker) το “Boom Boom” στους Cream και το “Strange Brew” και από του Τζίμι Χέντριξ (Jimi Hendrix) το “Voodoo Child” στους Cream και το “Sunshine of Your Love”. Εκτός από τις ζωντανές ηχογραφήσεις, το Live at Legends περιλαμβάνει και τρία ακυκλοφόρητα τραγούδια που έγραψε στο studio την περίοδο που ηχογραφούσε το αλμπουμ του Living Proof: Τα “Polka Dot Love”, “Coming For You” και “Country Boy”.

Ο αποδέκτης πάνω από 30 βραβείων και διακρίσεων, ο Γκάι πρόσφατα επιλέχθηκε για να λάβει το Kennedy Center Honors της χρονιάς μαζί με τους Ντάστιν Χόφμαν, Ντέιβιντ Λετερμαν και Led Zeppelin. Η 35η ετήσια τελετή θα μεταδοθεί στις 26 Δεκεμβρίου στο CBS.

Σε μια καριέρα που πλησιάζει τα 50 χρόνια με πάνω από 50 albums να έχει κυκλοφορήσει, ο μοναδικός Γκάι έχει κερδίσει 28 Blues Music Awards, 6 Grammy Awards, την είσοδό του στο Rock and Roll Hall of Fame, το πρώτο ετήσιο Great Performer of Illinois Award, το Century Award του Billboard Music Awards για το διακεκριμένο καλλιτεχνικό του επίτευγμα και το Presidential National Medal of Arts.

Ο δίσκος Live at Legends περιέχει τα εξής κομμάτια:

01 Intro

02 Best Damn Fool

03 Mannish Boy

04 I Just Want To Make Love To You

05 Skin Deep

06 Damn Right I Got The Blues

07 Boom Boom/Strange Brew

08 Voodoo Chile/Sunshine Of Your Love

09 Polka Dot Love

10 Coming For You

11 Country Boy

###

Buddyguy.net

Buddyguy.com

Facebook.com/therealbuddyguy

Twitter @therealbuddyguy