Η Γκουέν εξοργίστηκε με τις κακές πωλήσεις των No Doubt

27.11.2012
Η ισχυρή γυναίκα της αντροπαρέας των No Doubt, δε μπόρεσε να κρύψει την απογοητευση και την οργή της για τις άσχημες εντυπώσεις που έχει αφήσει η καινούρια δουλειά της μπάντας.

Το καινούριο άλμπουμ των No Doubt , Push and Shove ήταν μέσα στις λίστες μας μ εκείνα που περιμέναμε εναγωνίως γι’ αυτή τη χρονιά αλλά τελικά αν εξαιρέσεις δύο κομμάτια, στο σύνολο του ήταν απογοητευτικό παρ όλη την καλή παραγωγή και τον ενθουσιασμό του reunion.

Όπως λέγαμε τις προάλλες ο δίσκος πάτωσε στις πωλήσεις φτάνοντας τα 7.000 αντίτυπα εκτός ραφιών ενώ το σινγκλ τους «Looking Hot» το βίντεο κλιπ του οποίου είχε προκαλέσει πανικό και κατέβηκε από το ίδιο το συγκρότημα, μέτρησε μόλις 1.400 δισκάκια στα χέρια των αγοραστών.

Η Γκουέν Στεφάνι (Gwen Stefani) δε μπόρεσε να κρύψει τα νεύρα της για την άσχημη πορεία του Push and Shove στην πρόσφατη συνέντευξη της αναφέροντας πως οι No Doubt δεν περνάνε καθόλου καλά κα σε προσωπικό επίπεδο, αισθάνεται άσχημα να μην αρέσει η δουλειά της στους φίλους, στους φανς και στην οικογένεια της.

"Πρέπει να πω ότι δεν έχει καθόλου πλάκα. Είμαι εξοργισμένη και πέσανε όλα μαζί ταυτόχρονα: η μόδα, οι δίσκοι, τα παιδιά, ο γάμος… όλοι περιμένουν από μένα κάτι. Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που του αρέσει να απογοητεύει τον κόσμο." δήλωσε η 42χρονη frontwoman και δε χρειάζεται να προσθέσουμε πόσο απογοητευμένη ακούγεται.

Κ.Π