Η Μινάζ έστειλε στον αγύριστο τον Τάιλερ!

27.11.2012
Ο 64χρονος περφόρμερ επιτέθηκε στην διάδοχο του στο American Idol και η οργισμένη απάντηση της ήρθε μέσω twitter...

Η Νίκι Μινάζ (Nicki Minaj) από τη στιγμή που έκατσε στην καρέκλα του κριτή στο American Idol, δεν κέρδισε τη συμπάθεια κανενός, δεν υπάρχει μέρα που να συμφωνεί με τη Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) και ήρθε καινούριο χτύπημα από τον προκάτοχο της θέσης. Ο Στίβεν Τάιλερ (Steven Tyler) έδωσε συνέντευξη στο MTV κι αναφέρθηκε στην 29χρονη ράπερ με καθόλου κολακευτικά σχόλια όσον αφορά τη συμπεριφορά της απέναντι στους διαγωνιζόμενους αλλά και γενικά στην εκπομπή.

«Απλά πρέπει να λες την άποψη σου. Δεν ήτα δύσκολο για μένα αλλά φαντάζομαι πως μπορεί να είναι για κάποιους ανθρώπους και χρειάζονται έναν μάνατζερ να τους πει πότε να σκάσουν κι απλά να λένε τη γνώμη τους.» είπε ο 64χρονος τραγουδιστής υπονοώντας την κυρία που τον διαδέχεται φέτος στο talent show.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως αν η Μινάζ είχε απέναντι της τον Μπομπ Ντίλαν(Bob Dylan) το πιο πιθανό θα ήταν να τον είχε στείλει στην εξορία και δυναμίτισε παραπάνω τη διπλανή της Κάρεϊ που τον χαρακτήρισε ως ρατσιστή.

«Ο Στίβεν Τάιλερ είπε πως θα έστελνα τον Μπομπ Ντύλαν στην εξορία; Στίβεν δεν μ’ έχεις δει να κρίνω ούτε έναν υποψήφιο!» έγραψε στο twitter η Νίκι και πρόσθεσε «Καταλαβαίνω ότι ήθελες να κρατήσεις τη δουλειά σου αλλά απευθύνσου στους παραγωγούς. Δεν σου έχω κάνει τίποτα. Είναι ρατσιστικό σχόλιο» και δεν σταμάτησε εκεί. Λίγο αργότερα τον ρώτησε αν υποννοεί πως δεν θα της άρεσε ο Ντίλαν επειδή δεν είναι μαύρος και ράπερ και του ευχήθηκε να πάει να γ****** και ν’ ασχολείται με τον εαυτό του.

Κ.Π