Το Badminton γεμίζει μουσικές όλες τις γιορτές

06.12.2012
Το Backstage, η μουσική σκηνή του Θεάτρου Badminton, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο παραστάσεων, που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το χειμώνα!

Το Backstage, η μουσική σκηνή του Θεάτρου Badminton, εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο παραστάσεων, που θα μας κρατήσει συντροφιά όλο το χειμώνα!

Πιο αναλυτικά:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
VANILA SWING
Swing and Rock 'n' Roll

Οι VaniLa Swing την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 θα κάνουν μια μοναδική εμφάνιση στο BackStage του Badminton Theatre. Ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυνατοί, υπόσχονται ένα άκρως χορευτικό live με πολύ κέφι και όρεξη. Οι VaniLa Swing κινούνται στο χώρο του Swing και του Rock n Roll με αναφορές στο χθες και το σήμερα!
Τα κομμάτια που ερμηνεύουν αποτελούν μείγμα από covers των Chordettes και των καλλιτεχνών της περιόδου, μαζί με remix των σημερινών μεγάλων επιτυχιών του ξένου πενταγράμμου, όλα με το στυλ και την ατμόσφαιρα της μαγευτικής εποχής των 40s, 50s, 60s.
Οι Vanila Swing εκπληρώνουν με επιτυχία όχι μόνο έναν μοναδικό ήχο αλλά προσφέρουν ένα ανυπέρβλητο θέαμα, συνοδεύοντας πραγματικές νύχτες απόλαυσης.
So...come lose yourself in VaniLa Swing!
Λήδα Αγγελάκη: lead vocal, Εύη ShenZhen: vocal
Παναγιώτης Παπαπορφυρίου: guitar, Γιάννης Άννινος: bass
Κάρολος Μαυρογένης: keys, Claude Azizaj: drums

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€


ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
DADDY’S WORK BLUES BAND & THE BOOGIE SINNERS
Blues - rock στο τετράγωνο!

Δύο blues – rock μπάντες συναντούνται στο BackStage και σκοπεύουν να σας ταξιδέψουν με αγαπημένα κομμάτια στον Αμερικάνικο Νότο, το Chicago, το Texas, το Manchester και το Λονδίνο... σε μια μουσική διαδρομή με πολλές εκπλήξεις.
Daddy’s Work Blues Band: Δημήτρης Δουλγερίδης: κιθάρα , φωνή, Θανάσης Γκιόκας : κιθάρα, Στάθης Ανέστης : μπάσο, Ευθύμιος Πολύζος: τύμπανα, Γιάννης Παχύδης: φυσαρμόνικα.
Boogie Sinners: Lia Hide: φωνή, Θοδωρής Αλεξίου: Κιθάρα, Κώστας Τενέζος: φυσαρμόνικα, Δημήτρης Γεωργόπουλος: μπάσο, Γιώργος Ράδος: τύμπανα.
Special Guests: Φωνητικό σύνολο 8etto
Νίκος Καπιλίδης: Τύμπανα, Γιάννης Φλώρος: Τύμπανα,
Charalampos "Babis" Tyropoylos: Κιθάρα και ο Γιάννης Λάζαρης (Ελεύθερη Έρευνα) θα ανοίξει την βραδιά με μια σύντομη ιστορική αναδρομή για το Blues, την γέννηση του και το πόσο επηρέασε την μουσική μέχρι σήμερα.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ & ΝΑΝΤΙΑ ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗ
Sο - Lovely

“So – Lovely” - μια μουσική παράσταση που θα μας ταξιδέψει σε δεκαετίες που όλοι αγαπήσαμε. Εισιτήριο για την διαδρομή τραγούδια από την jazz και το musical.
Το "So – Lovely " έρχεται να μας θυμίσει τραγούδια που έχουμε αγαπήσει από τις περασμένες -αλλά όχι ξεχασμένες- δεκαετίες του '30, '40, και όχι μόνο, όπως τα: "Ας ερχόσουν για λίγο", "Feeling good", "The Man I love", "Fly me to the moon", “Maybe This Time”, “Sway”, κ.ά.

Νάντια Κοντογεώργη: τραγούδι, Αδάμ Τσαρούχης: τραγούδι
Μάριος Καζάς: Πιάνο, Αδάμ Δόγκας: Σαξόφωνο & Κλαρινέτο
Έλλη Δαδήρα: Κοντραμπάσο, Στράτος Σαμιώτης: Κρουστά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
DUO JET BAND & MUDDY TRAIL
Επιστροφή… στο μέλλον… (2 σχήματα)

Duo Jet Band - 4 μουσικοί που τους ένωσε η αγάπη για το παλιό καλό rock ’n’ roll της δεκαετίας του 1950 και 1960. Τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Αντώνης Κανάρης γνωστός και στον κύκλο της Rythm ’n' Blues σκηνής ως Tony Blue. Στις εμφανίσεις τους αλλά και τις πρόβες, προσπαθεί να δώσει την κίνηση και το στυλ του Βασιλιά Elvis ξεσηκώνοντας κινήσεις από τις πρώτες εμφανίσεις του το 1954-55, τότε που κρατούσε μια κιθάρα ακουστική, δεμένη με ένα δερμάτινο λουρί στον ώμο του και τραγουδάει τα πρώτα του Hits: That's All Right Mama, Blue Moon of Kentucky κ.ά. Ο συνδυασμός αυτών των φωνητικών, με τα Break από τον Drummer Μάκη Ζώτο, με τον αυθεντικό ήχο σλαπ από το κοντραμπάσο του Γιώργου Δεγαϊτη και τα Rockabilly σόλο από τον κιθαρίστα Θάνο Παππαμανώλη, σε ξεσηκώνει και σε μεταφέρει μισό αιώνα πίσω, στην Αμερική.

Οι MUDDY TRAIL δημιουργήθηκαν από τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Κοκιασμένο ["Ο Αννίβας προ των πυλών", ''824", "Στρέλλα", "Μαραθώνιος", "Reunion", "Lost Girl"], τον Γιώργο Χλωρό ντράμερ των NoMind και μέλη των «Freight Train Sound Ramblers»: των DUSTBOWL [John Hardy - Steel Guitar,Telecaster Nick – Guitar, Lydia - Bass / Backing Vocals, Ion Nikolaou – Guitar/ Backing Vocals].
Η μουσική που θα μας παρουσιάσουν: «Left-Wing Country Music»: Δηλαδή, παλιά αγαπημένα τραγούδια της αμερικάνικης μουσικής παράδοσης παιγμένα με τον δικό τους τρόπο.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Η ΕΡΙΚΑ ΠΑΤΡΙΚΙΟΥ
Ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο

Μαζί της στο μουσικό ταξίδι η Μερόπη Βλαχογιάννη στο ακορντεόν και ο Ηλίας Χατζόγλου στο πιάνο. Στη μοναδική αυτή μουσική παράσταση θα παρουσιαστούν τραγούδια από δισκογραφημένους κύκλους συνεργασιών του Μάνου Χατζιδάκι με το Νίκο Γκάτσο και με άλλους στιχουργούς, αλλά και τραγούδια του Νίκου Γκάτσου μελοποιημένα από τους Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση και Γιώργο Χατζηνάσιο.
Στις ατέλειωτες συμπαντικές διαδρομές της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι, ούτε στιγμή δε θα νιώθεις “All alone am I”, στο σταθμό σε περιμένει μια “Μαύρη Φορντ”, θα έχεις δώσει ραντεβού στην “Οδό Ονείρων” με τη “Μαριάνθη των ανέμων”, θα της πεις “Κοίτα με στα μάτια” όσο όμως εκείνη θα σου μιλά “Για την Ελένη” και τον “Κεμάλ”, αναρωτιέσαι.. .“Κάπου υπάρχει η αγάπη μου.
Έρρικα Πατρικίου: ερμηνεία τραγουδιών, Μερόπη Βλαχογιάννη: ακορντεόν
Ηλίας Χατζόγλου: πιάνο, σύνθεση/διασκευές, ερμηνεία τραγουδιών

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 & ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Ο ΘΕΜΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
«Περνάει Απέναντι»

Με αφορμή τη νέα δισκογραφική του δουλειά, παρουσιάζει μια μουσική παράσταση εφ' όλης της ύλης. Μαζί του η Ζωή Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ευθυμιάδης, ο Δημήτρης Ανδρεάδης και η Σταυρούλα Μανωλοπούλου. Με δεκαπέντε συν ένα νέα τραγούδια επιστρέφει στη δισκογραφία ο Θέμης Ανδρεάδης, έπειτα από πολύχρονη απουσία. Πρόκειται για μια νέα μουσική πρόταση, για έναν κύκλο τραγουδιών σε στίχους του ποιητή Γιάννη Ευθυμιάδη. Με τη νέα αυτή ολοκληρωμένη δουλειά αλλά και με μια εφ’ όλης της ύλης αναδρομή στη μουσική του πορεία θα εμφανιστεί ο Θέμης Ανδρεάδης στη μουσική σκηνή Backstage του Badminton την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου. Στις εμφανίσεις αυτές ο Θέμης, μαζί με φίλους του καλλιτέχνες, θα περιπλανηθεί από τα πρώτα χρόνια της δισκογραφικής του παρουσίας στις μπαλάντες και στα σατιρικά τραγούδια ως τις σημερινές δυνατές ιστορίες ζωής του νέου δίσκου. Μας προσκαλεί όλους να μοιραστούμε μαζί του τη χαρά της νέας δημιουργίας και να τραγουδήσουμε όλα όσα αγαπάμε, όλα όσα μπορούν να μας ταξιδέψουν στον καιρό και στον χρόνο...

Κωστής Βαζούρας: Σαξόφωνο – Φλάουτο,
Δημήτρης Παπαλάμπρου: Κιθάρες, κλασσική - ακουστική - ηλεκτρική
Νίκος Ρούλος: Μπάσσο, κλασσικό - ηλεκτρικό
Νίκος Σκομόπουλος: Τύμπανα
Χρήστος Βιδινιώτης: Μπουζούκι - Μαντολίνο - Τζουράς
Βασίλης Χατζηνικολάου: Πιάνο - Ακκορντεόν

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ANDRE MAIA BAND guest ΕΛΕΝΗ ΠΕΤΤΑ
Fado em Atenas

Κλείνοντας δύο χρόνια ενός ιδιαιτέρως επιτυχημένου κύκλου παραστάσεων με τίτλο 'Fados a Journey', η André Maia Band παρουσιάζει την παράσταση 'Fado em Atenas', ομώνυμος τίτλος της υπό έκδοσης δισκογραφικής απόπειράς της! Η παράσταση αποτελεί μια περιπλάνηση στους ήχους του Fado και στις μουσικές και τα τραγούδια της Πορτογαλίας με όργανα όπως το κανονάκι, το λαούτο, το μπεντίρ και το μπαγιάν. Ο ιδιόρρυθμος αυτός συνδυασμός δημιουργεί μια εντελώς καινούρια ηχητική πραγματικότητα!
Στην συγκεκριμένη παράσταση, μπάντα θα συμπράξει εκτάκτως με την Ελένη Πέτα, μια τραγουδίστρια με εξαιρετική φωνή, ευαισθησία, καλλιτεχνική ανησυχία και γνώση του πορτογαλικού μουσικού ιδιώματος!
Από την πρόταση ενός καινούριου τρόπου προσέγγισης του fado, με βασικό άξονα το διάλογο ανάμεσα σε διαφορετικές μουσικές κουλτούρες, η μπάντα θα ερμηνεύσει πρωτότυπα τραγούδια, πάντοτε στην πορτογαλική γλώσσα..!

André Maia: τραγούδι, Έφη Ζαϊτίδου: κανονάκι, Σοφία Μουλακάκη: μπαγιάν
Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: κιθάρα, πολίτικο λαούτο,
Κώστας Σταυρόπουλος: κοντραμπάσσο
Guests: Ελένη Πέτα: τραγούδι, Κώστας Καλατζής: κρουστά
Δημήτρης Βαρελόπουλος: νησιώτικο λαούτο

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 - ΠΕΜΠΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012 & ΤΕΤΑΡΤΗ 2 -ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Οδηγίες κρίσης

Είναι γιορτές αλλά εσείς δε γιορτάζετε. Είναι η κρίση που δεν ξέρετε πώς να την αντιμετωπίσετε.. Η κυβέρνηση ανακάλυψε ότι δεν έχει σχέδιο Β όταν συνειδητοποίησε ότι δεν είχε σχέδιο Α. Ευτυχώς υπάρχει ο Αλέξης του οποίου το σχέδιο δεν το αμφισβητεί κάνεις, εκτός κι αν παρουσιαστεί. Η Αλέκα έχει σχέδιο διάσωσης αλλά είναι το ίδιο που είχε και πριν 60 χρόνια. Η λύση της Χρυσής Αυγής για το κούρεμα, την ανακεφαλαιοποίηση, την ανάπτυξη και τις διαρθρωτικές αλλαγές: Το κυνήγι των μεταναστών. Και το σπουδαιότερο. Tι θα γίνει με το Dancing With The Stars 3? Θα βρει τα βήματα η Βάνα?
Προς το παρόν βρες τα εσύ για το BackStage του Badminton.
Εμείς έχουμε τις λύσεις.

ΣΙΛΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ - ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΡΙΣΗΣ / Ο ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. Πρωτότυπο. Διαφορετικό. Αληθινά ψυχαγωγικό.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 21:30 - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 8€ - 10€

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
AL MAHABBA & AISHA

Το επταμελές συγκρότημα Αραβικής Μουσικής Al Mahabba και η διεθνώς αναγνωρισμένη χορεύτρια Aisha, συναντιόνται στο Backstage για μία βραδιά αφιερωμένη στον μαγευτικό κόσμο του ανατολίτικου χορού ή «Raqs Sharqui» στα αραβικά. Οι χορογραφίες που θα παρουσιαστούν, στηρίζονται σε κλασικές συνθέσεις και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση της Μέσης Ανατολής και σε μουσικές της «Χρυσής Εποχής» του αιγυπτιακού κινηματογράφου. Μαζί τους ο συνθέτης και κορυφαίος σολίστας στο ούτι Haig Yazdjian, ο οποίος επιμελήθηκε την παραγωγή της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς του συγκροτήματος με τον ομώνυμο τίτλο.
Ναμπίλ Αλ Σάεγ: Τραγούδι, Έφη Ζαϊτίδου: Κανονάκι
Νεκτάριος Σταματέλος: Νέυ, Περικλής Παντολέων: Ούτι
Μάνος Επιτροπάκης: Τσέλο, Γιάννης Ευσταθόπουλος: Κρουστά
Γιώργος Αναγνωστόπουλος: Κρουστά
Μαζί τους o Haig Yazdjian – ούτι, τραγούδι
Στο χορό της κοιλιάς η Aisha.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
CINEMA PARADISO

Οι Cinema Paradiso αποτελούν ένα νέο 10-μελές μουσικό σχήμα, μια σύμπραξη φίλων που εμπεριέχει σχεδόν 3 γενιές. Στο πρώτο τους project, ιχνηλατούν προσωπικές μνήμες μέσα από την εμπειρία του σινεμά και σ’ αυτή την ιδιαίτερη περιπλάνησή τους συναντούν τις δικές μας μνήμες κι εμπειρίες με τρόπο άμεσο και βιωματικό. Το 1ο μέρος ξεκινά στους χτύπους της καρδιάς με το “Struggle for Pleasure” του Wim Mertens. Στην εκδοχή των Cinema Paradiso, τα έγχορδα παίρνουν τη θέση των σαξοφώνων “στην πάλη προς ευχαρίστηση”... Η συνέχεια περιλαμβάνει ποικιλία ηχοχρωμάτων: κομμάτια σαν το “Broken Bicycles” του μοναδικού Tom Waits ή το ομώνυμο “Cinema Paradiso” του Ennio Morricone. Αγαπημένοι των Cinema Paradiso οι Madredeous και ο πάντα ποιητικός Wim Wenders, δεν θα μπορούσε να λείπει το “Alfama”. Εντύπωση προκαλεί το γνωστό “Manha de Carnaval” το τραγούδι θρύλος από το “Orfeo Negro” σε μια ευφάνταστη εκτέλεση όπου το νανούρισμα, ο δυναμικός λυρισμός και η bossa nova συνυπάρχουν για να μας πείσουν ότι επόμενο πρωινό θα είναι “manha tao bonita manha”… Οι G. Bregovic, N. Piovani, M. Jaubert, Μ. Χατζιδάκις και σύγχρονοι Έλληνες συνθέτες αποτελούν μερικούς από τους πρωταγωνιστές του 2ου μέρους που περνά σε ήχους περισσότερο βαλκάνιους, μεσογειακούς και ελληνικούς.
Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι, Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο, Ευαγελία Λοφίτου: ακορντεόν, Γκαλίνα Μπρατούσκα: βιολί, Στέφανος Γιαννόπουλος: τσέλο
Eυγένιος Μπρατούσκα: κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Μουζακίτης: κιθάρα
Χριστίνα Κατσιάρη: κιθάρα, Έλσα Σκλαβενίτη: τραγούδι, Νίκος Πιτλόγλου: κρουστά

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ
Sing – sing - sing

Ο Δώρος Δημοσθένους, ο performer που εντυπωσιάζει το κοινό με τις ερμηνείες του και την εκρηκτική του σκηνική παρουσία με μουσικό ένστικτο και εκλεκτικό γούστο μας προσκαλεί να χορέψουμε στο ρυθμό του swing, όπου το χτες γίνεται σήμερα. Μια βραδιά σε jazz μονοπάτια του ’50 με μελωδίες blues & rock&roll. Τραγούδια βγαλμένα από δίσκους βινυλίου και από εκείνες τις τεράστιες κασέτες των πρώτων κασετοφώνων του αυτοκινήτου του πατέρα μας, μας οδηγεί στη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, που σήμερα φαντάζει πολύ αθώα και γοητευτική. Μουσικές μιας αλλοτινής εποχής γεμάτης με ομορφιά, ερωτισμό και χάρη μεταφέρουν στην καθημερινότητα μας μια άλλη, πιο αισθαντική, διάσταση ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε. Η πλούσια εμπειρία του Δώρου Δημοσθένους μέσα από πολλές και σπουδαίες συνεργασίες, όλα αυτά τα χρόνια, με την Ορχήστρα των Χρωμάτων, τον Νίκο Κυπουργό, τη Μαρία Φαραντούρη, τη Νανά Μούσχουρη, τη Λένα Πλάτωνος, το Λουκιανό Κηλαηδόνη και τόσους άλλους ξεχωριστούς καλλιτέχνες, αποτελεί εγγύηση κυρίως ως προς το σεβασμό και τον επαγγελματισμό με τον οποίο προσεγγίζει κάθε φορά το υλικό του.
Δώρος Δημοσθένους: τραγούδι, Κώστας Κωνσταντίνου: κοντραμπάσο,
Βασίλης Τζαβάρας: κιθάρα – φωνητικά, Δημήτρης Κλωνής: ντραμς
Κωστής Βαζούρας: σ. & α. σαξόφωνο

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€


ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
«Τα blouzάκια»

Ο τραγουδοποιός Βαγγέλης Γερμανός, που αγαπήσαμε και αγαπάμε, ο εκπρόσωπος της blues, σε μία μοναδική εμφάνιση, το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο BackStage Badminton. O Βαγγέλης, μεστός και σημερινός, επανέρχεται και παρουσιάζει τα τραγούδια της νέας του δισκογραφικής δουλειάς «Τα blouzάκια», τις επιτυχίες του που όλοι τραγουδήσαμε, καθώς και τραγούδια που σημάδεψαν τη γενιά μας.
Μια μελωδική διαδρομή από τα «Μπαράκια» του χθες… στα «Blouzάκια» του σήμερα και όλοι μαζί…. στη «Μπανιέρα δυο δυο»….

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ 22:30 – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 10€ - 15€