Οι καλλιτέχνες που ψάξαμε περισσότερο το 2012

14.12.2012
Τι έψαξαν οι χρήστες στο Google το 2012; Η μηχανή αναζήτησης της Google δημοσίευσε τις λέξεις που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες τη χρονιά που πέρασε.

Τι έψαξαν οι χρήστες στο Google το 2012; Η μηχανή αναζήτησης της Google δημοσίευσε τις λέξεις που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες τη χρονιά που πέρασε.

Η Γουίτνει Χούστον (Whitney Houston) που πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ενώ το νεανικό συγκρότημα One Direction βρίσκεται στην πρώτη θέση στην αναζήτηση φωτογραφιών. Ο θάνατος της τραγουδίστριας συγκλόνισε το ίντερνετ που έψαχνε στοιχεία για τη ζωή και το θάνατό της μέσω Google.

Μεταξύ των μελών του συγκροτήματος One Direction, ο Χάρι Στάιλς (Harry Styles) βρίσκεται στην κορυφή αφού οι χρήστες τον ανέβασαν στην 7η θέση της συνολικής κατάταξης στην αναζήτηση φωτογραφιών.

Το φαινόμενο της χρονιάς, ο PSY και το Gangnam Style είναι το τραγούδι που έψαξαν περισσότερο οι χρήστες μέσω της μηχανής αναζήτησης της Google.

Τοπ 10 του Facebook
Το Facebook δημοσίευσε κι αυτό το τοπ 10 των τραγουδιών που έψαξαν οι χρήστες αλλά και δημοσίευσαν στο wall τους.

Στην κορυφή της λίστας του Facebook βρίσκεται το “Somebody That I Used To Know” του Gotye ενώ στην τρίτη θέση είναι η Ριάνα με το “We found love”.

Παρακάτω ακολουθεί το τοπ 10 του Facebook:

1. 'Somebody That I Used To Know' - Gotye
2. 'We Are Young' - feat. Janelle Monáe - Fun
3. 'We Found Love' - Rihanna
4. 'Titanium' - feat. Sia - David Guetta
5. 'Too Close' - Alex Clare
6. 'The A Team' - Ed Sheeran
7. 'Wild Ones' - feat. Sia - Flo Rida
8. 'Whistle' - Flo Rida
9. 'Domino' - Jessie J
10. 'Drive By' - Train

Σ.Κ.