"H απόλαυση του να είσαι παιδί": Οι ΜΕΝΤΑ γράφουν για το e-go

18.12.2012
Είναι η εποχή που οι άνθρωποι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Οι όμορφες στιγμές, πλέον, σέρνουν μαζί τους άγχος και κανείς δεν τολμάει να ξεφύγει από τον κακό του δαίμονα!

Η πρώην ομάδα περιφρούρησης του Κώστα Βλάχα, Νίκου Παπαδημητρίου και Πάνου Γαλάνη που μεταμορφώθηκε σε Μέντα με την προσθήκη του Δημήτρη Λαϊνά εκτός του ότι έχουν ένα από τα ωραιότερα sites- ή γουεμπσάιτς όπως προτιμάνε οι ίδιοι- συγκροτήματος, έβγαλαν έναν από τους positive δίσκους του 2012 («Μέντα»).

Ξεκίνησαν από τον «πλανήτη του Εδιμβούργου», έγιναν ήρωες «γλυκών διαστροφών», σκέφτηκαν μήπως μπουν «σε καινούρια μπάντα» και «κάποια μέρα» τους ήρθε μια φοβερή έμπνευση για υπέροχα «ινστρουμέντα» για να φτάσουν σήμερα με «μισό εαυτό» να τους κυνηγούν Δύο «τρομοκράτες» και ένας καροτοφάγος ταχυμεταφορέας. Πρόσθεσε επίσης πως σ’ όλα αυτά έχουν συνεργούς τους Coti K και Χρήστο Λαϊνά και παράλληλα με τις χρωματιστές ποπ μελωδίες τους, βάζουν λίγες δόσεις Ονειροπαγίδας για τους νοσταλγούς των 90’s.

Λίγες ώρες πριν την περιβόητη καταστροφή του κόσμου και την εμφάνιση τους στο Six Dogs, τους ζητήσαμε να μας γράψουν μια μικρή ιστορία εμπνευσμένη από τον καινούριο τους δίσκο, που έχει τον τίτλο «Με μισό εαυτό», έτσι όπως ονομάζουν δηλαδή το νέο τους σινγκλ...

.

ΜΕ ΜΙΣΟ ΕΑΥΤΟ

Είναι η εποχή που οι άνθρωποι έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Οι όμορφες στιγμές, πλέον, σέρνουν μαζί τους άγχος και κανείς δεν τολμάει να ξεφύγει από τον κακό του δαίμονα!

Η Μέρεντιθ και η παρέα της, πάντα έψαχναν τρόπους μαγικούς, για να απογειωθούν από την μιζέρια και να ταξιδέψουν σε κόσμους αλλοτινούς. Από καιρό λοιπόν, είχαν στο μυαλό τους, μια μέρα, να επιστρέψουν στην παιδική τους ηλικία και να θυμηθούν πώς είναι να περνάς ώρες ξέφρενης διασκέδασης.

Και τελικά, πόσο εύκολο ήταν;

Τέσσερις κουλούρες ήταν εκεί και τους περίμεναν. Γύρω-γύρω όλοι άρχισαν να γυρνούν. Μέση, πόδια, κεφάλια, χέρια παραδώθηκαν στον ιλιγγιώδη ρυθμό του χούλα-χουπ. Τη φαντεζί ατμόσφαιρα συμπλήρωναν οι σερπατίνες, οι χρυσόσκονες, τα λούτρινα ζωάκια σε διάφορα χρώματα και η εξαντρίκ διάθεση.

Και όλα αυτά, μέσα στη λάσπη της καθημερινής μιζέριας.

Και όλα αυτά, υπό στο χαιρέκακο γέλιο αυτών, που δε έχουν πρόβλημα να βαθύνουν τη λάσπη με το νεροπίστολό τους.

Η απόλαυση του να είσαι παιδί.

*Ψάξε, ψάξε και θα τους βρεις:

-22 Δεκεμβρίου στη σκηνή του Six Dogs για την παρουσίαση του νέου του άλμπουμ

-Στο επίσημο site τους

Eπιμέλεια:Κική Παπαδοπούλου