Η Κάιλι φωτογραφίζεται με ..Ελληνικές δημιουργίες!

24.12.2012
Η μικροκαμωμένη τραγουδίστρια γιορτάζει τα 25 χρόνια επιτυχίας του βρετανικού ELLE και ποζάρει στο φωτογραφικό φακό, δείχνοντας πιο λαμπερή από ποτέ.

Η Κάιλι Μινόγκ (Kylie Minogue) έχει γίνει το «γούρι» του βρετανικού περιοδικού, αφού για ακόμα μια φορά φωτογραφίζεται για το εξώφυλλό του πρώτου τεύχους της χρονιάς.

Η μικροκαμωμένη τραγουδίστρια φόρεσε για τις ανάγκες της φωτογράφησης, δημιουργίες των πιο διάσημων σχεδιαστών, μεταξύ των οποίων και η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou.

Στη συνέντευξή της η Κάιλι μίλησε με ειλικρίνεια για τη σχέση της με τον χρόνο και τη διάθεσή της: «Μερικές φορές ξεχνάω ότι είμαι 44 χρονών και σκέφτομαι να βγάλω από την ντουλάπα τα sexy παντελόνια μου. Αλλά είναι και εκείνες οι μέρες που ξυπνάω το πρωί, κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω μια γυναίκα 94 χρονών. Κάπως έτσι νιώθω πριν βάλω make up. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχω βγάλει για τα καλά από τη ντουλάπα μου εκείνα τα καυτά μπλουζάκια που αποκαλύπτουν την κοιλιά μου», δήλωσε αφοπλιστικά.

Όσον αφορά τη σχέση της με την πλαστική χειρουργική, δηλώνει πως δεν είναι κατά των επεμβάσεων και πως ίσως στο μέλλον υποκύψει στο νυστέρι...

Να σημειώσουμε ότι από το 2001 μέχρι σήμερα η Κάιλι Μινόγκ κοσμεί τα εξώφυλλα 7 τευχών του βρετανικού ELLE.

Δείτε εδώ το βίντεο από το backstage της φωτογράφισης!

Ε.Σ.