Σοκ! Ο Δημήτρης Βογιατζής έβαλε τέλος στη ζωή του

31.12.2012
Ο επιτυχημένος ηθοποιός, που είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Αέρινες Σιωπές», φέρεται να αυτοκτόνησε το βράδυ του Σαββάτου στο πατρικό του σπίτι στο Βόλο.

Τέλος στη ζωή του έβαλε ο 42χρονος ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής. Ο επιτυχημένος ηθοποιός (στη φωτογραφία με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου), που είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστός από την τηλεοπτική σειρά «Αέρινες Σιωπές», φέρεται να αυτοκτόνησε το βράδυ του Σαββάτου στο πατρικό του σπίτι στο Βόλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών και φίλων του, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε κάποια ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δυστυχώς στάθηκε αδύνατο να τα ξεπεράσει. Βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από τη μητέρα του, το βράδυ του Σαββάτου, 29/12.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη στον Βόλο.

Γεννημένος στην Αθήνα τον Ιούνιο του 1969, ο Δημήτρης Βογιατζής σπούδασε στη σχολή του «Θεάτρου Τέχνης» (αποφοίτησε ως αριστούχος), όπου έκανε τα πρώτα του βήματα στο σανίδι. Στη συνέχεια έπαιξε στο ελεύθερο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. To 1995 πρωταγωνίστησε στον «Οδυσσεβάχ» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Εχει παίξει, μεταξύ άλλων, στις ακόλουθες παραστάσεις: «Τρομεροί γονείς» στο πλευρό των Αννας Παναγιωτοπούλου, Μίρκας Παπακωνσταντίνου, «Οπερα της πεντάρας» με τους Καρυοφυλλιά Καραπέτη και Στέλιο Μάινα, «Δον Ζουάν» σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη. Τελευταία του δουλειά στο θέατρο ήταν η φεστιβαλική αριστοφανική «Ειρήνη» με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το 2011. Επίσης, συμμετείχε στις ταινίες «Απόντες» του Νίκου Γραμματικού και «No budget story» του Ρένου Χαραλαμπίδη. Επαιξε σε τηλεοπτικές σειρές όπως «Τα χαμένα γράμματα» (ΕΡΤ).

Τραγική ειρωνεία ότι το 2004, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Αέρινες Σιωπές», Ελευθερία Βιδάκη, επηρεασμένη ψυχολογικά από επιλόχεια κατάθλιψη έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που ζούσε.