Νέο κομμάτι από Μπιγιονσέ, Γκάγκα και Αζέλια!

21.01.2013
Οι τρεις ποπ ντόβες μαζεύτηκαν στο στούντιο για καινούρια συνεργασία και μας έδωσαν δώρο μια μικρή δόση απο αυτό που θ' ακολουθήσει σε λίγο καιρό. Ή μήπως όχι;

Δεν ξέρει κανέις τι συμβαίνει πραγματικά με το συγκεκριμένο τραγούδι. Εδώ κι αρκετό διάστημα η Μπιγιονσέ (Beyonce), Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga), Αζέλια Μπανκς (Azaelia Banks) και Ριάνα (Rihanna) δίνουν αφορμές για φήμες και τη δημιουργία διαφόρων σεναρίων για τη συμμετοχή τους στο "Ratchet".

Αρχικά, η σύζυγος του Τζέι Ζ (Jay Z) δημοσίευσε μια φωτογραφία της φορώντας μεγάλα σκουλαρίκια στα οποία υπήρχε ο τίτλος του τραγουδιού κάτι το οποίο έκανε κι η Γκάγκα, η Riri έγραψε στο στάτους της στο twitter στίχους του Paparazzi με το hashgtag Ratchet και η Αζέλια δήλωσε σε συνέντευξη της πως συνεργάστηκε με τη Γκάγκα για αυτό το κομμάτι αλλά η δεύτερη το διέψευσε.

Επιπλέον ο γνωστός φωτογράφος της Mother Monster, Στίβεν Κλάιν (Steven Klein) , τουίταρε πως δουλεύουν μαζί για κάτι καινούριο και πως ετοιμάζει κι ένα μυστικό πρότζεκτ με τη Ριάνα στην οποία έγραψε πως θα της στείλει την εκδοχή του βίντεο κλιπ του Fame χωρίς τα κοψίματα και τις λογοκρισίες.

Σήμερα διέρρευσαν στο ίντερνετ 24 δελυτερόλεπτα του περιβόητου "Ratchet" με τη Γκάγκα να είναι στους συντελεστές αλλά καμία γυναικεία φωνή δεν ακούγεται.Πάρε μια μικρή γεύση κάνοντας κλικπαρακάτω κι άφησε το μυστήριο να συνεχίζεται....

Κ.Π