Λιποθύμησε επί σκηνής ο Μέριλιν Μάνσον

08.02.2013
Ο 44χρονος περφόρμερ δεν άντεξε από την εξάντληση της γρίπης που τον ταλαιπωρεί καιρό με αποτέλεσαμ να σταματήσει ξαφνικά η συναυλία του στον Καναδά.

«Σας εγγυώμαι πως αυτά που θα συμβούν στην καινούρια περιοδεία θα είναι απολαυστικά. Αν κάποιος θέλει να μας δει για πρώτη φορά, θα πρέπει να ξέρει πως το απολαμβάνω στο σημείο που μπορώ να πω ότι δε θα είναι τίποτα λιγότερο από το καλύτερο πράγμα που έχει συμβεί μέχρι σήμερα στο rock n roll. Δε θα πω περισσότερα σήμερα.» είχε δηλώσει πριν ξεκινήσει η την καινούρια τουρνέ του ο Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson).

Ο 44χρονος γκοθάς είχε ένα άσχημο απρόοπτο στη συναυλία του στο Saskatonn του Καναδά όταν κατέρρευσε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε το «Beautiful People». Κατά τη διάρκεια του κομματιού δεν έδειξε κάποια σημάδι αδιαθεσίας μέχρι που κάποια στιγμή γονάτισε και λιποθύμησε κάνοντας εμετό χωρίς να γίνει αντιληπτό από τα υπόλοιπα μέλη αν είναι μέρος του σόου ή όντως συνέβη στ αλήθεια.

Ύστερα από λίγα λεπτά τον κατέβασαν από τη σκηνή, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο κι ενημέρωσαν το κοινό πως η κατάρρευση του οφείλεται στην γρίπη που τον έχει εξαντλήσει και αποκάλυψαν ότι πριν ξεκινήσει η συναυλία είχε κάνει πολλές φορές εμετό.

Κ.Π