Φανς της Γκάγκα: Η Μαντόνα φταίει για το AIDS

06.03.2013
Οι πιστοί της 25χρονης τραγουδίστριας δείχνουν άλλη μια φορά το μίσος τους για τη Μαντόνα σε γράμμα που έστειλαν στους διοργανωτές γνωστών γκέι βραβείων.

Η κόντρα της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) με τη Μαντόνα (Madonna) είναι γνωστή αλλά οι φανατικοί θαυμαστές της πρώτης δεν αστειεύονται καθόλου και αν δεν ακουστεί η άποψή τους, απειλούν πως δε θα μείνουν μόνο στα λόγια. Η αφορμή που εξοργίστηκαν τα little monsters είναι η επιλογή των ομοφολοφυλικών βραβείων GLAAD (Gay and Lesbian Alliance Αgainst Defamation) να είναι η Μαντόνα μία από τις παρουσιάστριες της βραδιάς.

Στην 24η απονομή των GLAAD στη Νέα Υόρκη, η 53χρονη τραγουδίστρια θα τιμήσει τον δημοσιογράφο, συγγραφέα και παρουσιαστή Άντερσον Κούπερ (Anderson).επιβραβεύοντας τον με το βραβείο το οποίο δίνεται σε όσους δουλεύουν στα μίντια και έχουν παραδεχτεί δημόσια πως είναι γκέι και οι θαυμαστές της Γκάγκα είναι εντελώς αντίθετοι με την παρουσία της κυρίας Τσικόνε στην τελετή.

Γι αυτό το λόγο έγραψαν ένα κείμενο που απευθύνεται στους διοργανωτές και πάει ως εξής: «Παρατηρήσαμε πως θα επιτρέψετε στη Μαντόνα να δώσει ένα βραβείο στον Άντερσον Κούπερ. Αυτό δεν προσβάλει μόνο τα δικαιώματα των γκέι ακτιβιστών όπως η Λέιντι Γκάγκα αλλά και κάθε ομοφυλόφιλο άντρα και γυναίκα σ αυτόν τον πλανήτη.

Η Μαντόνα είναι μία από τις κύριες αιτίες του AIDS. Στα 80’s, ενθάρρυνε τους γκέι να κάνουν σεξ χωρίς προστασία και μπορεί σίγουρα να μην ήταν απ αυτούς που προκάλεσαν την αρρώστια αλλά εκείνη με την έλλειψη κάθε στοιχειώδους ηθικής βοήθησε να εξαπλωθεί.»
Ανέφεραν στο γράμμα τους προσθέτοντας πως πρέπει να ξανασκεφτούν την επιλογή της Μαντόνα αλλιώς θα χτυπήσουν και πάλι με τέτοιο τρόπο που δεν θα τους αρέσει καθόλου.

K.Π