Λ. Φισφής: Καίει τα σενάρια και κάνει stand up comedy!

19.03.2013
Ο Λάμπρος Φισφής και οι φίλοι του συνεχίζουν ακάθεκτοι και μετά το… τέλος του κόσμου τις εμφανίσεις τους στο Mike’s Irish Bar και μας υπόσχονται νύχτες με πολύ γέλιο κάθε Παρασκευή βράδυ στις 10:00. Αμέσως μετά θα ακολουθούν karaoke party αλλά και special guest live με πολλή μουσική.

Εσείς μπορείτε να απολαύσετε τώρα τον Λάμπρο σε μία σύντομη συνέντευξη, αλλά και να δηλώσετε συμμετοχή για να μπείτε στην κλήρωση και να κερδίσετε πέντε διπλές προσκλήσεις για να τον δείτε από κοντά την ερχόμενη Παρασκευή 22 Μαρτίου!

Ε.Σ.

1.Καλησπέρα! Τελικά τι γίνεται στο Mike’s κάθε Παρασκευή?
Κάθε Παρασκευή μετατρέπουμε το mikes σε ενα comedy club. Πάμε 5 κωμικοι και έρχονται και καμία 150 άρια άλλοι και για δύο ώρες γινόμαστε μια παρέα και γελάμε. Αυτό που γίνεται στο mikes είναι μοναδικό σε όλη την αθήνα. Είναι το μόνο σταθερό comedy club όπου κάποιος μπορεί να πάει και να απολαύσει ένα πολύ καλό μείγμα κωμικών όπως ο Δημήτρης Δημόπουλος, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης και ο Διονύσης Ατζαράκης.

2.Από πότε είστε εκεί, και μέχρι πότε θα σας βρίσκουμε?
Είμαστε απο την αρχή της σεζόν και παει όλο και καλύτερα. Θα συνεχίσουμε μέχρι τέλος Μαΐου και πλέον περίφανα μπορούμε να λέμε "αν είναι να έρθετε καλύτερα να κάνετε κράτηση".

3.Τι μπορεί να σε εμπνεύσει να γράψεις κείμενα, εκτός από την καθημερινότητα?
Η αφορμή για ενα αστείο μπορεί να ειναι οτιδήποτε. Απο μια μικρή παρατήρηση μέχρι μια παιδική ανάμνηση και απο ενα καθημερινό περιστατικό μέχρι μια επιστημονική θεωρία. Εμένα μου αρέσει πολύ να κάνω αυτοσαρκαστικά αστεία και να εντοπίζω κάποιες καθημερινές λεπτομέρειες τις οποίες όλοι ξέρουμε αλλά για τις οποίες δεν μιλάμε.

4.Και τι είναι αυτό που δε σε εμπνέει καθόλου?
Δεν ασχολούμαι καθόλου με πολιτική σάτιρα.

5.Ποιος συνάδελφος σου θα μπορούσε να είναι πολύ καλός πολιτικός?
Στάντ απ κομίντιεν στην Ελλάδα είναι γύρω στα 15 άτομα και δεν νομίζω ότι κάποιος από αυτούς θα γινόταν καλός πολιτικός.

6.Τι άλλο θα ήθελες να κάνεις επί σκηνής?
Προς το παρόν είμαι ευχαριστημένος με αυτα που κάνω. Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει και αυτο κάνω. Κάτι που υπάρχει σαν σκέψη είναι να κάνουμε μαζί με ένα συνάδελφο μια παράσταση όπου είμαστε και οι δύο ταυτόχρονα στην σκηνή και κάνουμε stand up comedy.

7.Με ποιον επώνυμο από οποιονδήποτε χώρο θα ήθελες να κάνεις stand up comedy?
Με τον Γιώργο Τράγκα. Πιστεύω ότι θα του ταίριαζε γάντι.

8.Σε ποιον θα έκανες αυτές τις μέρες μήνυση και γιατί?
Σε πάρα πολλούς. Τυχαία διαλέγω τρία. 1. Σε αυτούς που παρκάρουν τις μοτοσυκλέτες τους παράλληλα στο πεζοδρόμιο και πιάνουν μια θέση αυτοκινήτου. 2. Σε αυτούς που αποφάσησαν ότι οι διαφημίσεις στην τηλεόραση θα παίζει 100 φορές πιο δυνατά από το πρόγραμμα που βλέπεις. 3. Και σε όσους μου διηγούνται τα όνειρά τους.

Μια παράσταση stand up comedy που υπόσχεται να δώσει την πιο κωμική αρχή στο Σαββατοκύριακό σας. Κάθε Παρασκευή στις 10:00 στο Mike’s Irish Bar

Mike’s Irish Bar:
Σινώπης 6, Αθήνα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 7776797
Mail: [email protected]
www.mikesirishbar.com
Facebook: Mike’s Irish Bar (official)
Είσοδος με μπύρα ή κρασί: 10€
Ώρα έναρξης: 22:00