Γιώργος Καραμίχος: Γυρίζει από το L.A με τη ...μέθοδό του

29.04.2013
Στο μακρινό Λος Αντζελες ξενιτεύτηκε ο Γιώργος Καραμίχος τον Οκτώβριο που μας πέρασε με αφορμή την εξάμηνη υποτροφία που κέρδισε στο φημισμένο Studio of Acting της Stella Adler.

Στο μακρινό Λος Αντζελες ξενιτεύτηκε ο Γιώργος Καραμίχος τον Οκτώβριο που μας πέρασε με αφορμή την εξάμηνη υποτροφία που κέρδισε στο φημισμένο Studio of Acting της Stella Adler. Μάλιστα στο πλαίσιο της υποτροφίας του πρωταγωνίστησε στην παράσταση "Βυσσινόκηπος" στην Πόλη των... Αγγέλων.

Η σχολή της Stella Adler αυτή δεν είναι όποια κι όποια… είναι η μια σχολή που αποτελεί το όνειρο κάθε ηθοποιού αφού από αυτή έχουν αποφοιτήσει ιερά τέρατα και σταρ της υποκριτικής, όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Μάρλον Μπράντο, η Σάλμα Χάγιεκ, ο Μπενίσιο ντελ Τόρο και πολλοί άλλοι. Από Ελληνες… τη συγκεκριμένη υποτροφία έχουν κερδίσει στο παρελθόν ο Κάρολος Κουν, ο Γιώργος Θεοτοκάς, ο Σπυρίδων Μαρινάτος, η Ελένη Βακαλό, η Μαρίνα Λαμπράκη - Πλάκα και ο Δημήτρης Παπαϊωάννου.
Τα θρανία της σχολής του θα αφήσει για λίγο ο γνωστός ηθοποιός αυτή την περίοδο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να πρωταγωνιστήσει για έκτη χρονιά στη «Μέθοδο Gronholm» που ανεβαίνει και πάλι στο Θέατρο Τέχνης σε σκηνοθεσία Διαγόρα Χρονόπουλου με συμπρωταγωνιστές τον Πέτρο Λαγούτη, τη Βίκυ Παπαδοπούλου και τον Χρήστος Σαπουντζή.
Το έργο του Τζόρντι Γκαλθεράν αναφέρεται στον σκληρό και απάνθρωπο τρόπο που εφαρμόζουν οι πολυεθνικές εταιρείες για την πρόσληψη των υποψηφίων στελεχών τους.