Έβαζαν τέρμα Iron Maiden για να εκδικηθούν το γείτονα

30.04.2013
Στη Σουηδία έχουν βρει εναλλακτικούς τρόπους για να απαντούν στους ενοχλητικούς διπλανούς...

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στη Στοκχόλμη εκδικήθηκαν μετά μουσικής το γείτονα τους ο οποίος τους είχε εξοργίσει λόγω του ενοχλητικού σφυρίγματος που ακούγονταν από το σπίτι του και τους κρατούσε άυπνους κάθε μέρα. Ο 81χρονος και η 71χρονη, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, έβγαλαν το στερεοφωνικό τους στο μπαλκόνι, το έστρεψαν προς τη μεριά του «αντιπάλου» και έβαλαν τέρμα το «Afraid to Shoot Strangers» των Iron Maiden.

Αυτό δεν κράτησε μόνο μία μέρες αλλά συνεχίστηκε για αρκετές και αρκετές φορές δυνάμωναν την ένταση στις 4 τα ξημερώματα μέχρι να τρελάνουν τελείως τον διπλανό τους μέχρι που δέχθηκαν επίσκεψη από τους αστυνομικούς.

Το θύμα τους κατηγόρησε για συστηματική παρενόχληση και ανέφερε πως είναι καταβεβλημένος ύστερα από τόσο καιρό που κράτησε η μεταλάδικη επανάσταση ενώ η σύζυγος του γείτονα του δήλωσε χαρακτηριστικά πως ήθελαν να τον πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Τον Ιούνιο οι Iron Maiden θα είναι οι headliners του Dowload festival και μάλλον ορισμένοι από τους παραπάνω κύριους και κυρίες θα είναι εκεί για headbanging.

Σε περίπτωση που δεν έχεις ακούσει το κομμάτι, πάτησε play παρακάτω...

Κ.Π